Asiakaspalvelu / Tuotekysymykset

Tuotekysymykset

Mikä kenkä sopii tarpeisiini?

Onko sinulla vaikeuksia löytää uudet kenkäsi? Etsi inspiraatiota oppaistamme ja artikkeleistamme täältä.

Minulla on leveä jalka, mitkä kengät sopivat minulle?

Lue istuvuuksistamme. Relaxed Fit -kengät ovat leveämmät etujalkaosasta ja niissä on lisätilaa varpaiden yläpuolella, kun taas nilkassa on normaali istuvuus. Wide Fit on leveämpi etujalkaosasta ja siinä on lisätilaa nilkan kohdalla.

Minulla on kantapään luupiikki, mitkä kengät minun pitäisi valita?

Emme voi antaa neuvoja terveysongelmiin emmekä lupaa, että Arch Fit voisi parantaa kantapään luupiikkiä, mutta monet asiakkaat kertovat, että hyvä kaarituki ja korkea iskunvaimennus voivat auttaa vähentämään oireita ja antamaan enemmän tukea. Lue Arch Fit -teknologiasta ja sisäänrakennetusta kaarituesta.

Mitkä kengät ovat parhaita laskeneelle etujalalle?

Laskeneella etujalalla on erittäin tärkeää saada kenkä, jolla on maksimaalinen kuormituksen vähennys. Skechers valmistaa yleisesti kenkiä, joissa on vaimentavat ja iskunvaimentavat väli- ja sisäpohjat.

Emme voi antaa suosituksia erityisistä kengistä, jotka voivat auttaa laskeneen etujalan ongelmissa, mutta erityisesti GO WALK -sarja, Arch Fit ja Max Cushioning -kengät ovat todella hyviä ja kuormitusta vähentäviä.

Voinko ostaa uudet nauhat Skechersilta?

Emme myy nauhoja Skechersilla. Mutta muista, että voit pestä nauhasi monta kertaa ennen kuin tarvitset uusia. Skechersin nauhat ovat standardipituus ja ne voi ostaa monista eri paikoista 😊

Voinko ostaa Skechersin sisäpohjalliset erikseen?

Emme myy sisäpohjallisia erikseen. Kun ostat parin Skechers-kenkiä, sisäpohjallinen on huolellisesti valittu tiettyyn malliin ja kengän toimintoihin. Lue sisäpohjallistamme täältä.