Sisäpohjat

Sisäpohjat
  • Sisällysluettelo

Aiheuttavatko eri termit päänvaivaa uusia kenkiä valitessa? Lue lisää sisäpohjista ja valitse juuri sinulle sopiva.

Sisäpohja on tärkeä osa kenkää, sillä se antaa dynaamisen tuen jalallesi. Skechers-kengissä on kiinnitetty erityisesti huomiota sisäpohjiin ja niiden ominaisuuksiin. Kaikissa Skechers-sisäpohjissa on hyvä tuki, iskunvaimennus ja ne ovat mukavat jalassa.

Jos epäröit oikeanlaisen sisäpohjan valinnassa, löydät täältä vinkkejä ja lisätietoa eri sisäpohjista. Kenkien valinnasta tulee taatusti helpompaa.

MEMORY FOAM

Memory Foam -sisäpohja on valmistettu vaahtomateriaalista, joka mukautuu jalan muotoon. Sisäpohjan pehmeä pehmuste takaa mukavuutta koko päivän ajaksi. Memory Foam -sisäpohja on täydellinen niille, jotka etsivät paksua, pehmeän tuntuista ja muotoutuvaa sisäpohjaa. Sisäpohja helpottaa kipeytyneitä jalkoja ja takaa vaahtomateriaalin ansiosta korkean mukavuuden.

Jos tämä kuulostaa sisäpohjalta, jota käyttäisit, tutustu suureen valikoimaamme naisille ja miehille.

AIR-COOLED MEMORY FOAM

Tässä sisäpohjassa yhdistyy pehmeä ja paksu Memory Foam -vaahtomateriaali ja ainutlaatuiset ominaisuudet. Kevyt sisäpohja mukautuu jalan muodon mukaan ja takaa yksilöllisen istuvuuden sekä mukavuutta jokaisella askeleella. Ilmajäähdytteinen Air-Cooled Memory Foam -sisäpohja tarjoaa hieman enemmän lämpöä jaloille, mutta sen ilmareiät mahdollistavat hyvän hengittävyyden. Jos olet paljon liikkeellä ja kaipaat mukavaa ja pehmeää jalkatuntumaa, olet löytänyt erinomaisen vaihtoehdon.

Katso valikoima Air-Cooled Memory Foam -kenkiä miehille tai naisille.

 

 

ARCH FIT

Arch Fit -pohjallinen on kehitetty yhteistyössä jalkaterapeuttien kanssa 20 vuoden aikana kerättyjen tutkimustietojen ja 120 000 jalkaterän skannauksen perusteella. Pohjallinen mahdollistaa painon tasaisemman jakautumisen laajemmalle alueelle, mikä vähentää selkään, kantapäähän ja lonkkaan kohdistuvaa rasitusta ja iskuja. Arch Fit -pohjallisen kehityksessä on keskitytty jalkaholvin tukemiseen, ja sen erityinen muotoilu takaa maksimaalisen mukavuuden ja tuen. Jos kärsit jalkakivuista tai ylipronaatiosta, Arch Fit -pohjallinen on hyvä valinta.

Jos Arch Fit kuulostaa sopivalta pohjalliselta sinulle, tutustu laajaan valikoimaamme sekä miehille että naisille.

 

 

AIR-COOLED GOGA MAT

Air-Cooled Goga Mat -sisäpohja sopii täydellisesti pitkistä kävelylenkeistä ja juoksemisesta pitäville. Kevyt ja pehmustettu sisäpohja tarjoaa paljon liikkuvalle hyvän pehmustuksen ja maksimaalisen mukavuuden jokaisella askeleella. Goga Mat -sisäpohjaa voidaan verrata joogamattoon, joka säilyttää kimmoisuutensa. Löydät tämän tyyppisen sisäpohjan usein urheiluun soveltuvista perfomance-malleistamme, kuten GO WALK tai GO RUN.

Tutustu Performance-mallien valikoimaamme naisille ja miehille.

 

ORTHOLITE

Ortholite-sisäpohja on valmistettu kevyestä vaahtomuovikerroksesta, joka tarjoaa pitkäaikaisen iskunvaimennuksen ja kimmoisuuden. Sisäpohja johtaa pois kosteutta ja lämpöä, minkä ansiosta kenkä pysyy raikkaan tuntuisena.

Ortholite sopii täydellisesti henkilöille, jotka etsivät mukavaa ja kestävää sisäpohjaa. Ortholite yhdistetään usein Goga Mat -sisäpohjaan, jolloin saat kahden sisäpohjan hyödyt yhdessä sisäpohjassa.

Tutustu eri malleihimme sekä miehille että naisille.