Ketä me olemme?

  Skechers on palkittu maailmanlaajuinen tuotemerkki, joka suunnittelee ja kehittää lifestyle- ja urheilujalkineita sekä vaatteita ja asusteita naisille, miehille ja lapsille. Skechers tunnetaan muotoilusta, innovaatiosta, laadusta ja korkeasta mukavuudesta.

  Skechersin tuotteita myydään tukkuasiakkaille, kuten vaate- ja kenkäkaupoille, sekä suoraan asiakkaille yli 4000 Skechers-konseptimyymälän ja oman verkkokaupan kautta.

  Skechersin pääkonttori sijaitsee Manhattan Beachilla, Kaliforniassa, ja Skechersillä käydään kauppaa New Yorkin pörssissä tunnuksella SKX.

  Skechersin tarina

  Skechers perustettiin vuonna 1992 Manhattan Beachilla, Kaliforniassa. Yli 25 vuoden aikana mallisto on kasvanut useisiin tuhansiin malleihin, ja nykyään valikoima kattaa laajasti miesten, naisten ja lasten kenkiä.

  Skechers on kehittynyt palkituksi lifestyle- ja urheilujalkinemerkiksi, joka tunnetaan tyylikkäistä ja mukavista jalkineista, joita miljoonat ihmiset käyttävät.

  Skechers Pohjoismaissa

  Sports Connection ApS on Skechersin tytäryhtiö Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa, ja Norjassa.

  Pohjoismaiden pääkonttorissa Tanskan Esbjergissä hallinnoidaan 51 Skechersin konseptimyymälää ja myyntipistettä Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Saksassa, sekä omia verkkokauppoja Pohjoismaissa.

  Konseptimyymälöiden ja verkkokauppojen lisäksi Skechersin tuotteita myy yli 1800 ammattitaitoista jalkine- ja urheilualan jälleenmyyjää. Löydät kaikki Skechers-jälleenmyyjät jälleenmyyjähakemistostamme.

  • Skechers-tuotteita myydään yli 180 maassa

  • Yli 4000 Skechers-konseptimyymälää maailmanlaajuisesti

  • 4 miljardia euroa – maailmanlaajuinen liikevaihto vuonna 2020

  • Maailmanlaajuisesti tunnettu

   Skechers-kengät tunnetaan nykyään kaikkialla maailmassa sekä lifestyle- ja vapaa-ajan kenkien että urheilukenkien merkkinä, jolla on korkealaatuisia golf-, juoksu-, kävely- ja treenikenkiä jokaiseen tarkoitukseen.

  • Jokaiseen makuun

   Skechers kehittää ja valmistaa laajan valikoiman teknisesti edistyksellisiä jalkineita. Skechersin teknologioiden monipuolisuuden ansiosta jokaiseen makuun löytyy jotakin, ja asiakkaiden erilaiset tarpeet otetaan huomioon.

  • Mukavuus etusijalla

   Skechersillä on laaja valikoima erittäin laadukkaita kenkiä, joissa yhdistyvät korkea mukavuus, hyvä istuvuus ja muodikas muotoilu. Skechers ei koskaan tingi mukavuudesta, istuvuudesta tai muotoilusta.