Skechers Plus -jäsenehdot

Skechers Plus -jäsenenä saat ennakkopääsyn alennusmyynteihin, pääset osallistumaan kuukausittaisiin kilpailuihin, saat ilmaisen toimituksen yli 50 € tilauksille sekä lahjan syntymäpäivänäsi. Tämän lisäksi saat sähköpostitse inspiraatiota ja tietoa uusista kenkämalleista, myymälöistä ja paljon muuta.

Skechers Plus -jäsenyys on ilmaista, eikä jäseneksi liittyminen vaadi ostoksen tekemistä.

Jäsenyyden luonti

Liity jäseneksi ilmoittamalla nimesi, sähköpostiosoitteesi ja valitsemalla suosikkimyymäläsi. Voit myös ilmoittaa halutessasi osoitteesi, sukupuolesi ja syntymäaikasi. Viimeksi mainitut tiedot eivät ole pakollisia, mutta jos ilmoitat syntymäpäiväsi, ilahdutamme sinua syntymäpäivälahjalla.

Jäsenyyden luomisen edellytyksenä on, että suostut vastaanottamaan meiltä uutisia ja erikoistarjouksia sisältäviä sähköpostiviestejä.

Rekisteröitymällä jäseneksi vahvistat olevasi vähintään 18-vuotias ja hyväksyt jäsenyysehdot. Skechers Plus -jäsenenä käsittelemme tiettyjä henkilötietojasi. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme täällä.

Käytämme tietojasi lähettääksemme sinulle tarjouksia ja inspiraatiota, antaaksemme sinulle yleiskuvan ostohistoriastasi ja kuiteistasi sekä kehittääksemme Skechers Plus -palvelua jatkuvasti sinulle ja tarpeisiisi sopivaksi.

Olet itse vastuussa yhteystietojesi päivittämisestä ja kirjautumistietojesi salassapidosta.

Jäsenyyden peruuttaminen

Jos et enää halua olla Skechers Plus -jäsen, voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa uutiskirjeen alaosassa olevan linkin kautta. Jäsenyydellä ei ole sitoutumisaikaa.

Säilytämme tietojasi 6 kk ajan Skechers Plus -jäsenyyden peruuttamisesta, minkä jälkeen ne poistetaan. Emme lähetä sinulle markkinointisisältöä jäsenyyden peruuttamisen jälkeen. Käytämme tietojasi vain varmistaaksemme, ettet saa tervetuliaisalennusta kahdesti 6 kk sisällä.

Muutokset jäsenyysehdoissa

Pidätämme oikeuden muuttaa jäsenyysehtoja ja tietosuojakäytäntöä. Tällaisia tapauksia ovat esimerkiksi ehtojen parantaminen tai muutokset lainsäädännössä. Ehdot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta, mutta jos kyseessä on merkittävä muutos, joka vaikuttaa ehtoihisi, sinulle ilmoitetaan asiasta etukäteen sähköpostitse.

Palveluntarjoaja

Skechers Plus -jäsenohjelman omistaa ja sitä hallinnoi:

Sports Connection ApS
Kvaglundvej 89
6705 Esbjerg Ø
Tanska

ALV-numero: FI31377441

Jos sinulla on kysyttävää jäsenyysehdoista tai muita Skechers Plus -jäsenohjelmaan liittyviä kysymyksiä, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään sähköpostitse info@skechers.fi tai puhelimitse 09 4245 0349.