Arch Fit: Kengät sisäänrakennetulla holvikaaren tuella

Arch Fit: Kengät sisäänrakennetulla holvikaaren tuella
  • Sisällysluettelo

Jos etsit kenkiä holvikaaren tuella, valitse yksi Arch Fit -malleistamme – jalkasi kiittävät sinua.

Arch Fit -mallien pohjallinen on kehitetty yhteistyössä yhdysvaltalaisten jalkaterapeuttien kanssa 120 000 jalkaterän skannauksen ja 20 vuoden aikana kerättyjen tietojen perusteella. Pohjallinen on suunniteltu keskittyen jalkaholvin tukemiseen, jotta saat ansaitsemasi mukavuuden ja tuen.

Arch Fit tarjoaa hyvinvointia jaloillesi. Mukavin kenkämme, jossa on keskitytty erityisesti jalan holvikaaren tukeen. Arch Fit -mallit on suunniteltu ergonomisesti istuvuuden ja mukavuuden optimoimiseksi.

Mikä on holvikaaren tuki?

Holvikaari on jalkaterän kaareva osa, joka sijaitsee jalkaterän ja kantapään välissä. Se koostuu useista pienistä luista, lihaksista ja sidekudoksesta, jotka toimivat yhdessä luodakseen joustavan mutta vakaan rakenteen, joka vaimentaa kehon aiheuttamia iskuja ja rasituksia.

Tuki auttaa tukemaan ja keventämään holvikaareen kohdistuvaa painetta ja ehkäisemään vammoja. Kengät, joissa on holvikaaren tuki, voivat auttaa tarjoamaan jalalle oikean asennon. Hieman koholla oleva jalkaterä antaa hyvän asennon. Lisäksi holvikaaren tuki voi auttaa estämään etujalkaterän vajoamista.

Arch Fit -teknologian suunnittelussa on keskitytty juuri tähän – holvikaaren tukeen. Arch Fit -teknologia tarjoaa välittömästi pehmeän ja miellyttävän tuen sekä helpotuksen holvikaarelle.

Arch Fit -pohjallinen jakaa painon suuremmalle alueelle, mikä vähentää kantapäähän, selkään ja lonkkaan kohdistuvaa rasitusta. Arch Fit -kengän sisäpohja tarjoaa myös vakautta ja iskunvaimennusta samalla, kun se mukautuu holvikaareen ja antaa sinulle paljon tukea ja ainutlaatuisen istuvuuden.

Milloin tarvitset tukea holvikaarelle?

Liikkuessasi jalkasi joutuvat kovalle rasitukselle. Jalkapohjasi kantavat koko kehosi painon joka kerta, kun otat askeleen tai juokset. Kehosi paino painaa holvikaarta joka askeleella, mikä voi aiheuttaa sen madaltumisen. Jos jalkojasi särkee, ne väsyvät nopeasti tai jos tuntuu, että holvikaari ei pysy koholla, tarvitset todennäköisesti tukea.

Holvikaaren tuki on monille ihmisille tärkeä osa jalkineita, sillä se auttaa tukemaan ja vakauttamaan jalkaa ja voi lievittää jalkojen kipua ja epämukavuutta. Esimerkiksi litteä tai matala holvikaari voi aiheuttaa kipua ja epämukavuutta jaloissa sekä muissa kehon osissa, kuten polvissa, lonkissa ja selässä. Näissä tapauksissa tuki voi olla sinulle tehokas ratkaisu. Tutustu Arch Fit -valikoimaan ja löydä uudet tukevat kengät.

Kengät holvikaaren tuella voivat auttaa antamaan jaloillesi oikean asennon. Hieman koholla oleva jalkaterä auttaa saavuttamaan hyvän asennon. Tämä voi auttaa estämään jalkaterän vajoamista tai lättäjalan kehittymistä. Loistavien Arch Fit -mallien käyttämisessä on myös se hyöty, että ne vähentävät iskuja kävellessä ja antavat lisätukea jalkaholville.

Mitkä kengät sopivat vajonneelle jalkaterälle?

Jalkaterän vajoaminen voi olla haasteellista etsittäessä hyviä kenkiä, jotka tarjoavat tarvittavan tuen ja helpotuksen jaloille. Tässä tapauksessa on todella tärkeää, että pohja on vakaa ja holvikaari saa tukea. Kun jalkaterä on vajonnut, on myös tärkeää, että jalkaterän ympärillä on riittävästi tilaa. Katso siksi Arch Fit -mallimme Wide Fit- tai Relaxed Fit -tuotteet, joissa on enemmän tilaa ja näin vähemmän painetta vajonneeseen jalkaterään.

Max Cushioning Arch Fit -mallimme ovat myös loistavia, sillä iskuja paremmin vaimentava pohja voi vähentää vajonneeseen jalkaterään kohdistuvaa kuormitusta ja tarjota enemmän mukavuutta jalalle. Tutustu Max Cushioning Arch Fit -malleihimme miehille ja naisille.

 

Mitkä ovat plantaarifaskiitin oireet?

Plantaarifaskiitti on tila, jossa kantapään luuhun muodostuu luukasvain tai jalkapohjaa pitkin kulkeva sidekudos tulehtuu. Oireet ja kipu vaihtelevat yksilöllisesti, mutta monet kokevat kantapääkipua, jalkaterän jäykkyyttä, turvotusta ja arkuutta kantapään ympärillä.

Miten pääsen eroon plantaarifaskiitista?

Emme voi antaa neuvoja terveysasioissa tai luvata, että Arch Fit -jalkineet parantavat plantaarifaskiitin, mutta asiakkaamme kertovat, että hyvä holvikaaren tuki ja iskunvaimennus voivat vähentää oireita ja antaa enemmän tukea.


"Skechers Arch Fit -kengät sopivat erinomaisesti jaloille, jotka tarvitsevat tukea holvikaarelle. Minulla oli plantaarifaskiitti muutama vuosi sitten ja tarvitsen hyvät kengät, jotta jalkoihini ei sattuisi. Olen löytänyt ehdottomat suosikkini Skechers Arch Fit Go Walk - ja Go Run -kengistä. Enää jalkani eivät kipeydy lähtiessäni pitkille kävelylenkeille." - Merete Norjasta

"Skechersin Arch fit -kengät ovat todella hyvät esimerkiksi kantapääkipuihin, iskunvaimennukseen ja holvikaaren tukeen. Olen ostanut kengät ja sandaalit sekä sisä- että ulkokäyttöön." - Signe Tanskasta

"Skechersin Arch fit -kengät ovat parhaat kengät, jotka minulla on koskaan ollut! Vihdoinkin voin mennä pitkille kävelyille ilman kipua jaloissa ja polvissa!" - Linda Ruotsista

"Ylivoimaisesti parhaat kengät erittäin kivuliaille kantapäilleni." - Sami Suomesta


Mitkä kengät sopivat lättäjalkaisille?

Jos sinulla on lättäjalat, se tarkoittaa, että holvikaari on vajonnut. Siksi on tärkeää valita kengät, jotka tukevat holvikaarta. Lättäjalka voi olla vain toisessa tai molemmissa jaloissa. Lättäjalkaisuuden tunnistaa siitä, että jalkaterät painuvat sisäänpäin, holvikaari on osittain suoristunut ja jalkaterä kääntyy ulospäin. Tämä aiheuttaa usein kipua jaloissa.

Lättäjalkaisuus johtuu siitä, että jalkaterän sisäpuolen kaari on vajonnut, jolloin tukeudut jalkaterän ja kantapään lisäksi myös jalan sisäosaan. Siksi saatat tarvita Arch Fit -mallejamme, joissa on hyvä tuki holvikaarelle.

Vaikka sinulla ei olisikaan holvikaaren vaivoja, voit tietysti silti käyttää Arch Fit -malleja – kyse on mukavuudesta ja Arch Fit -malli takaa sen.

Mikä aiheuttaa kivun jaloissa?

Jos sinulla on kipua jalkaterän alla, kantapäässä tai muita jalkaongelmia, Arch Fit -malleja voi olla hyvä kokeilla. Ne takaavat mukavuuden, holvikaaren tuen ja vakaan ulkopohjan. Löydät tämän tukevan teknologian kävelykengistämme, juoksukengistämme, vaelluskengistämme, golfkengistämme ja muista.

Max Cushioning Arch Fit -mallit sopivat niille, jotka haluavat tukea ja hyvän iskunvaimennuksen. Pääpisteenä tässä mallissa on holvikaaren tuki, vakaus ja iskunvaimennus. Niissä on fantastinen holvikaaren tuki ja iskuja vaimentava välipohja – aivan loistavat kengät niille, jotka tarvitsevat iskunvaimennusta kävely-, juoksu- ja työkenkiin.

GO WALK Arch Fit -mallit sopivat niille, jotka etsivät kevyttä kenkää, joka antaa vakautta holvikaaren alle ja helpotusta polville, lantiolle ja selälle. Täydellinen malli niille, jotka rakastavat pitkiä kävelylenkkejä. Tuotteet on valmistettu joustavasta mesh-tekstiilistä, mikä parantaa mukavuutta ja hengittävyyttä. GO WALK Arch Fit -kengissä on lisäpehmuste, joka vähentää polviin, lantioon ja selkään kohdistuvia iskuja. Pehmusteet on valmistettu erittäin kestävästä kumista, joka antaa kengän alle tukevan pidon. Tutustu laajaan valikoimaan miehille ja naisille.

 

Edistä jalkojesi terveyttä kengillä, joissa on holvikaaren tuki

Arch Fit -teknologiasta on tullut suosittua ja siksi Arch Fit -mallien valikoimamme kasvaa jatkuvasti. Tukiteknologia yhdistyy moniin muihin suosittuihin Skechersin ominaisuuksiin ja teknologioihin, kuten Max Cushioning, GO WALK, Slip-ins ja monet muut.

Arch Fit -mallistosta löytyy nykyaikaiset ja kätevät kengät, joissa yhdistyy mukavuus, tyyli sekä holvikaaren tuki – loistava valinta jalkojen terveydelle. Tutustu laajaan valikoimaan ja inspiroidu modernien mallien laajasta valikoimasta samalla, kun huolehdit jaloistasi.