Täydelliset kengät

Täydelliset kengät
  • Sisällysluettelo

Uusia kenkiä etsiessä on erittäin tärkeää valita kengät, jotka sopivat tarpeisiisi ja toiveisiisi. Oikeanlaiset jalkineet vaikuttavat jalkojen ja kehon terveyteen, ja vääränlaiset kengät voivat aiheuttaa erilaisia vaivoja ja kiputiloja.

Lue alta lisää eri kenkätyypeistä, jotta löydät sinulle sopivan vaihtoehdon. Me Skechersillä teemme parhaamme jalkojesi päivittäisen hyvinvoinnin puolesta.

Mitkä kengät sopivat parhaiten jaloille?

Skechersillä hyvinvointi ja mukavuus ovat etusijalla, ja siksi kaikki kenkämme tarjoavat erinomaista tukea. Eri mallit ja teknologiat kuitenkin eroavat toisistaan, minkä vuoksi on tärkeää valita juuri sinulle oikea vaihtoehto.

Ovatko Skechers-kengät hyvät polville ja selälle?

Jos kärsit polvi- ja selkävaivoista, tarvitset iskunvaimentavat ja tukevat kengät. Siksi Max Cushioning -malliston kengät ovat erinomainen valinta tähän.

Max Cushioning -kengän vaimentava sisäpohja takaa korkean iskunvaimennuksen ja mukavuuden. Iskunvaimentava välipohja taas takaa erinomaisen tuen ja vakauden, mikä on erityisen tärkeää polvi- ja selkäkivuista kärsivien kannalta. Sisäpohjan kimmoisuus ja tuki voivat vähentää selkä- ja polvikipuja.

Max Cushioning on ylivoimaisesti parhaiten iskunvaimentava Skechers-malli. Löydät varmasti juuri sinulle sopivan vaihtoehdon laajasta miesten ja naisten kenkävalikoimasta.

 

Mitkä kengät ovat hyvät plantaarifaskiittiin?

Plantaarifaskiitti voi aiheuttaa kipua kantapään alla tai sisäpuolella ja olla suuri riesa juostessa ja kävellessä. Plantaarifaskiitti tarkoittaa, että jalkaterän alla oleva jännekalvo on venähtänyt ja vaurioitunut.

Plantaarifaskiitti voi olla kivulias vaiva ja vaikeuttaa liikunnan harrastamista. Siksi on erittäin tärkeää löytää kengät, joissa on hyvä pehmustus ja tuki, joka mahdollistaa painon jakautumisen tasaisesti. Näin plantaarifaskiitin aiheuttamaa kipua voidaan mahdollisesti vähentää.

Kenkiä käyttämällä ei voi parantaa plantaarifaskiittia, mutta oikeanlaiset kengät voivat auttaa lievittämään kipua ja taata hyvän tuen, iskunvaimennuksen ja maksimaalisen mukavuuden. Tutustu tyylikkäisiin malleihin.

Naiset

Miehet

Mitkä kengät sopivat jalkaterän ylipronaatioon?

Jalkaterän ylipronaatio on jalkaterän rappeutumistila, jossa jalkaterän luiden ja nivelten välinen sidekudos ja nivelsiteet laskeutuvat. Kolme keskimmäistä varvasta ovat painuneet alaspäin, jolloin jalan keskiosaan kohdistuu rasitusta kävellessä. Laskeutunut jalkaholvi voi aiheuttaa kipua seistessä. Siksi tukevat ja mukavat jalkineet ovat erityisen tärkeät.

Naiset kärsivät usein laskeutuneesta jalkaholvista korkokengillä kävelyn vuoksi, mutta siitä voivat tietysti yhtä lailla kärsiä myös miehet. Laskeutuneen jalkaholvin kohdalla on hyvä valita jalkaholvia tukevat kengät. Arch Fit -mallistomme on täydellinen valinta tähän.

Skechers Arch Fit -kenkien suunnittelussa on keskitytty mukavaan ja pitkäkestoiseen kaaritukeen. Kengät, joissa on ylimääräinen jalkaholvituki, voivat auttaa jalkaa saavuttamaan oikean asennon. Kun valitset Arch Fit -kengän, saat taattua vakautta, tasapainoa ja tukea.

Skechersin suositusta Arch Fit -mallistosta löytyy monenlaisia kenkiä sekä naisille että miehille.

Tutustu naisten Arch Fit -kenkiin täällä

Tutustu miesten Arch Fit -kenkiin täällä

Kengät nivelrikosta kärsiville

Nivelrikosta kärsivän henkilön on tärkeää käyttää hyvin istuvia ja tukevia kenkiä, jotta varpaiden pienten nivelten liikkeet vähenevät. Jalkojen nivelrikko voi olla todella kivulias vaiva ja se voi heikentää jalkojen liikuntakykyä. Nivelrikkoa ei voi parantaa käyttämällä Skechers-kenkiä, mutta voit tehdä jaloillesi palveluksen ostamalla jalkineet, jotka vähentävät kipua ja antavat hyvän tuen.

Uno-mallistomme on erinomainen nivelrikosta kärsiville. Uno-malliston jalkineissa on välipohja, jonka ilmatyynyt antavat lisäpehmustetta kantapään alle ja luovat trampoliinimaisen kimmoisuuden. Tämä takaa jaloille niiden tarvitseman tuen ja mukavuuden. Uno-kenkien tukeva pohja ja kantapää antavat hyvän vakauden ja liikkuvuuden.

Tutustu Uno-malliston laajaan valikoimaan, jossa on sekä trendikkäitä ja värikkäitä kuoseja naisille että moderneja ja tyylikkäitä malleja miehille.

 

Mitä uusien kenkien valinnassa tulee ottaa huomioon?

Uusien kenkien valinnassa on tärkeää huomioida muutama yksinkertainen seikka. Näin kengät ovat oikeanlaiset, niitä voi käyttää pitkään ja olet niihin varmasti tyytyväinen. Jalat ovat kehosi perusta. Varmista siis, että valitset oikeanlaiset kengät ja että jalkasi saavat tarvitsemansa tuen.

  1. Sovita kenkiä päivän päätteeksi

Jalat turpoavat päivän aikana ja ovat suurimmillaan päivän päätteeksi. Siksi kenkiä on parasta sovittaa jalkaan loppupäivästä. Näin tiedät, että kengät soveltuvat käyttöön koko päivän ajaksi.

  1. Valitse oikeankokoiset kengät

Kivun ja epämukavuuden välttämiseksi on tärkeää, että valitset oikean koon. Valitse mieluummin hieman iso kenkä. Älä koskaan valitse kenkiä, jotka ovat tiukat. Muista myös, että varpaille on oltava tilaa sekä kärjessä että varpaiden yläpuolella. Näin vältät mahdolliset ongelmat, kuten vaivaisenluun syntyminen, joka johtuu usein liian kireistä kengistä.

  1. Solmi/kiinnitä kengät kunnolla

Jos valitsemissasi kengissä on nauhat tai tarrakiinnitys, varmista, että kengät istuvat jalkaan tukevasti, mutta ei liian tiukasti.

  1. Muista istuvuus

Muista ostaa hyvin istuvat kengät. Jos sinulla on leveälestinen jalka, valitse Relaxed Fit- tai Wide Fit -istuvuus, jossa on enemmän tilaa. Tutustu oppaaseemme, josta saat lisätietoa oikean istuvuuden valintaan: Classic, Relaxed tai Wide Fit

  1. Kävele ympäriinsä

Ota muutama askel kengät jalassa ennen päätöksentekoa. Huomaat nopeasti, onko kenkä tiukka vai mukava ja sopiiko pohja tarpeisiisi. On tärkeää, että tunnet olosi mukavaksi, kun kävelet kengillä.