Asiakaspalvelu / Kenkien hoito

Kenkien hoito

Mitkä kengät eivät sovellu konepesuun?

Nahka-, mokka-, valo-/vilkkukenkiä, ilmakenkiä ja kalvolla varustettuja (vesitiiviitä) kenkiä ei saa pestä koneessa.

Miten kengät suojataan?

Kengän suojauksella on suuri merkitys kengän kestävyydelle. Katso suojausopas täältä.

Miten teen kengistäni vedenpitävät?

Suojaa kenkäsi ennen käyttöönottoa ja säännöllisesti sen jälkeen tehdäksesi kengistä likaa ja vettä hylkiviä. Pyhi kengät kostealla liinalla käytön jälkeen. Suojaa kengät vain, kun ne ovat täysin kuivat. Voit käyttää esimerkiksi Skechers Water Prooferia. Sovelletaan vain nahka-, mokka-, nubuck- ja tekstiili/mesh-kenkiin.

Miten puhdistan vilkkukengät?

Valokenkiä EI SAA pestä koneessa, koska se voi vahingoittaa valoa. Pese sen sijaan miedolla saippualla, lämpimällä vedellä ja pehmeällä liinalla.

Miten puhdistan mokka- ja nubuck-kengät?

Mokka- ja nubuck-kengät tulisi säännöllisesti suojata. Käytä mokka/nubuck-puhdistusainetta kengän puhdistukseen. Harjaa mokkaharjalla. Näitä kenkiä EI SAA pestä koneessa.

Miten puhdistan nahkakengät?

Nahkakengät tulisi säännöllisesti suojata. Käytä pehmeää nahkapuhdistusainetta kengän puhdistukseen. Levitä säännöllisesti kenkävoidetta/öljyä varmistaaksesi, että nahka pysyy joustavana ja pehmeänä. Näitä kenkiä EI SAA pestä koneessa.

Miten puhdistan tekstiili/mesh-kengät?

Useimmat tekstiili/mesh-kengät voidaan pestä pesukoneessa. Käytä tyynyliinaa tai pesupussia ja pese enintään 30 asteessa. Memory Foam -pohjallisilla varustetut kengät on annettava ilmakuivua vähintään 10-12 tuntia.

Miksi kengät tulisi antaa ilmakuivua?

On tärkeää antaa kenkien ilmakuivua, jotta ne eivät vahingoitu. Älä koskaan käytä kuivausrumpua tai lämmityskaappia kengän kuivaamiseen puhdistuksen tai käytön jälkeen. Varmista, että kengät ovat täysin kuivat ennen seuraavaa käyttökertaa.