Max Cushioning – valikoimamme korkein iskunvaimennus

Max Cushioning – valikoimamme korkein iskunvaimennus
  • Sisällysluettelo

Jos Skechers-kengät ovat sinulle jo tuttuja, olet varmasti kuullut myös Max Cushioning -kengistä. Mutta mikä ero on eri kenkämalleilla, ja mitkä sopivat parhaiten tarpeisiisi? Lue lisää täältä ja löydä sinulle parhaiten sopivat Max Cushioning -kengät?

Max Cushioning -kengissä on optimaalinen iskunvaimennus, hengittävä sisäpohja sekä joustava ja kestävä ulkopohja. Mukavat jalassa koko päivän!

Tutustu valikoimamme naisten, miesten ja lasten kenkiin.

Max Cushioning on noussut suursuosikiksi, eikä ihme! Tarjoavathan ne parasta mahdollista mukavuutta ja tukea jaloille, selälle ja polville. Laajasta valikoimasta löytyy tietysti useita eri malleja, joissa kaikissa on lukuisia mahtavia Skechers-teknologioita.

Mikä on iskunvaimentava kenkä?

Max Cushioning on kevyt ja mukava kävely- ja juoksukenkä, joka soveltuu kaiken pituisille matkoille. Se sopii niin lyhyiden matkojen kuin maratoninkin juoksemiseen ja on yhtä oivallinen pitkille kävelylenkeille.

Air-Cooled Goga Mat -sisäpohja tekee kengästä hengittävän ja takaa korkean iskunvaimennuksen. Muihin perinteisiin juoksukenkiin verrattuna Max Cushioning tarjoaa 30 % enemmän iskunvaimennusta. Sisäpohjan Ortholite-vaahto tuo kimmoisuutta, hengittävyyttä ja paremman hengittävyyden kenkään.

Max Cushioning -kengissä on Ultra Go -välipohja, joka takaa optimaalisen kimmoisuuden juoksu- ja kävelylenkeille. Näin saat optimaalisen iskunvaimennuksen. Kengissä on myös joustava ja kevyt kuminen ulkopohja, joka takaa paremman pidon ja liikkeellelähdön.

Kengän päällinen on tukea antavaa ja kevyttä materiaalia, joka tekee kengistä mukavat ja hengittävät. Jos kenkien päälliosassa ei ole nahkaa, ne voidaan pestä koneessa matalassa lämpötilassa – kätevää!

 

 

Mitkä kengät valitsen?

Max Cushioning -mallia on saatavilla kolmella eri ulkopohjalla. Premier on kaikkein joustavin kolmesta vaihtoehdosta. Elite antaa vielä parempaa tukea ja vakautta. Delta-pohja puolestaan on vakaa ja siinä on hieman parempi istuvuus verrattuna kahteen muuhun malliin.


Max Cushioning Premier

Max Cushioning Premier on kaikkein joustavin Max Cushioning -malli, joka vie juoksulenkit uudelle tasolle. Pohjan Natural Rocker -teknologia auttaa luomaan tasaisen, rullaavan siirtymän ja tehokkaan ja nopeamman lähdön ja askelluksen.

Max Cushioning Elite

Max Cushioning Elite tarjoaa tukea ja vakautta kävely- ja juoksulenkille. Kuten Premier-mallissa, myös Elite-kengissä on Natural Rocker -teknologia, joka takaa tasaisen, rullaavan siirtymän ja tehokkaan ja nopeamman lähdön ja askelluksen.

Max Cushioning Delta

Max Cushioning Delta on Max Cushioning -malli, joka tarjoaa eniten lujuutta ja vakautta. Vakautta lisäävät synteettiset vahvikkeet kengän kärjessä, sivussa ja kantapäässä. Lujuutta puolestaan lisää Goodyear-ulkopohjan kitkankestävyys eri alustoilla. Tämä malli on myös hieman leveämpi.

Kärsitkö kantapiikistä tai muista jalkaongelmista?

Siinä tapauksessa Max Cushioning on täydellinen valinta. Terveyteen liittyvissä asioissa ja yksilöllisistä suosituksista tiettyyn vaivaan suosittelemme olemaan yhteydessä lääkäriin. Monet asiakkaat ovat kuitenkin kertoneet saavansa korkeasta iskunvaimennuksesta, tuesta ja paremmasta painon jakautumisesta apua kiputilojen, kantapiikin ja muiden jalkaongelmien hoitoon. Lisäksi Max Cushioning -kengät ovat äärimmäisen mukavat jalassa ja antavat jaloille niiden ansaitsemaa hyvinvointia.

Miksi iskunvaimennus on tärkeää?

Kun kantapää laskeutuu kovalle alustalle, aiheuttaa se iskuja, jotka eivät ole hyväksi keholle. Siksi iskuja vaimentava pohja on niin tärkeä. Skechers Max Cushioning -malli on suunniteltu juuri tähän tarkoitukseen.

Max Cushioning on saavuttanut suuren suosion, ja siksi uusia Max Cushioning -malleja uusilla ja upeilla Skechers-mallistoilla ja -teknologioilla tulee valikoimaan jatkuvasti. Tutustu esimerkiksi Max Cushioning- ja Arch Fit -kenkiin, joissa on lisätukea jalan holvikaarelle.

 

Iskunvaimennusta joka tilanteeseen

Skechers-kengissä voit nauttia mukavuudesta kaikissa sääolosuhteissa ja kaikkina vuodenaikoina. Siksi valikoimastamme löytyy myös mukavia ja iskunvaimentavia Max Cushioning -sandaaleja.

Valikoimamme Max Cushioning Waterproof -kengät ovat vedenpitäviä, ja sopivat pitkille kävely- ja juoksulenkeille – satoi tai paistoi.

Jos rakastat retkeilyä, on Max Cushioning Trail -erinomainen valinta. Se on kätevä ja iskunvaimentava retkikenkä, joka on täydellinen luonnossa liikkumiseen.

Iskunvaimentava työkenkä

Jos kävelet paljon töissä ja etsit mukavia kenkiä, joissa on liukastumisenesto, suosittelemme tutustumaan Max Cushioning -työkenkiin.

Ne ovat täydellinen valinta, jos haluat lisää tukea jaloille ja pitää huolta polvista, selästä ja lonkista. Jos työskentelet esimerkiksi sairaanhoitajana, myyjänä tai muussa ammatissa, jossa askeleita kertyy työpäivän aikana paljon, ovat hyvät työkengät ehdottomat. Näin kengät ovat taatusti mukavat jalassa koko päivän. Valikoimamme Max Cushioning -kengät ovat EU:n CE-hyväksytyt.

 

Hyvät kengät lapselle

Max Cushioning -kengät ovat kaikista Skechers-malliston kengistä parhaiten iskuja vaimentavat. Siksi tarjoamme Max Cushioning -kenkiä myös lapsille. Upean värikkäät mallit ovat täydelliset aktiivisille lapsille, joiden jalat tarvitsevat tukea, mukavuutta ja iskunvaimennusta.

 

Löydä itsellesi sopivat kengät

Jos kiinnostuit Max Cushioning -kengistä, tutustu valikoimamme naisten, miesten ja lasten kenkiin.

Kun olet löytänyt täydelliset kengät, katso oikea koko koko-oppaamme avulla – näin kengät ovat varmasti sopivat jalkaan.

Mikäli kaipaat lisää vinkkejä ja opastusta oikean mallin valintaan, tutustu myös esimerkiksi Uno-, Arch Fit- ja GO WALK -malleihin.