Vilkettä kaikkialla

Vilkettä kaikkialla
  • Sisällysluettelo

Skechersin vilkkukengät on suunniteltu valaisevilla ominaisuuksilla. Kenkien pohjaan tai muihin osiin on sisäänrakennettu pienet LED-valot, jotka voivat vilkkua ja valaista eri väreissä ja kuvioissa. Kun lapset leikkivät, kävelevät tai liikkuvat, valo syttyy ja luo hauskan ja jännittävän ilmeen sekä nuoremmille että vanhemmille lapsille.

Vilkkukengät innostavat lapsia liikkumaan ja olemaan valmiita leikkimään toistensa kanssa. Hauskat valot motivoivat lapsia olemaan aktiivisia – täydellinen valinta lapsille. Skechersin vilkkukengät ovat sekä hauskoja että suosittuja eri ikäisten lasten keskuudessa. Laaja valikoimamme kattaa koot 21–37. 

Vilkkukengät lapsille

Skechersin vilkkukengät on suunniteltu tuomaan iloa ja leikkejä jokaisen lapsen elämään. Vilkkukengät ovat suosittu valinta kaiken ikäisille lapsille – tyylistä, luonteesta tai sukupuolesta riippumatta. Meillä on useita hauskoja ja siistejä vilkkukenkiä eri väreissä, kuvioissa ja malleissa. Lapsesi saa superhienot, valaistut kengät, jotka varmasti tekevät vaikutuksen.

Me Skechersillä uskomme, että jokaisen päivän tulee olla juhlava ja valoisa, olipa ulkona kylmä tai kuuma. Siksi meillä on laaja valikoima eri mallisia vilkkukenkiä, kuten talvisaappaita, sandaaleja ja lenkkareita. Kaikki mallimme ovat korkealaatuisia ja takaavat hyvän mukavuuden lasten jaloille.

 

Jokaisen makuun sopivat valokengät

Skechers tarjoaa laajan valikoiman vilkkukenkiä jokaiselle tyylille ja persoonalle. Eri muotoja, kuvioita ja värejä – löydät varmasti lapsesi makuun sopivan parin.
Ei väliä kenen jalassa ne ovat, vilkkukenkämme herättävät varmasti jännitystä, leikkimielisyyttä ja aktiivisuutta, kun muutkin huomaavat, kuinka upeita vilkkukengät ovat.

Kenkiä on saatavilla tyylikkäissä malleissa, väreissä ja erilaisilla valoilla, jotka sopivat seikkailun ja hauskanpidon ystäville. Olipa kyseessä sitten alati liikkeellä oleva aktiivinen lapsi tai joku, joka haluaa vain lisätä arkeen hieman hauskuutta, vilkkukengät ovat loistava valinta.

Voit myös hankkia lapsellesi Skechersin vilkkukengät, joissa on sydämiä, tähtiä ja glitteriä. Ne todella valaisevat tilaa ja tuovat lisää hauskuutta elämään. Kengistä tulee taatusti hitti päiväkodissa tai koulussa.

Jokaisen makuun sopivat valokengät

Mukavuus yhdistettynä hauskanpitoon ja leikkiin

Kaikki vilkkukenkämme ovat höyhenenkevyitä ja erittäin joustavia, jotta lapset voivat leikkiä ystäviensä kanssa niissä helposti. Kengissä on joustavat nauhat ja säädettävät tarrakiinnitykset, joten ne sopivat täydellisesti aktiivisille lapsille, jotka haluavat lähteä ulos leikkimään ilman turhaa vaivannäköä.

Vaikka kengät ovat uskomattoman hauskat, mukavuudesta ei ole tingitty. Niissä on pehmeät pohjalliset erinomaisella iskunvaimennuksella ja joustavat kumipohjat, joissa on hyvä pito. Skechersin vilkkukengillä lapset saavat jaloillensa maksimaalisen tuen sekä lisää hauskuutta elämään.

Monissa vilkkukengissämme on käytännöllinen on/off-painike tarranauhassa. Lapset voivat siis sytyttää ja sammuttaa kenkien valot helposti – vaikka ne ovat taatusti suurimman osan ajasta päällä.

Käytännölliset ja valoisat kengät

Vilkkukenkien valojärjestelmä on suunniteltu kestämään vähintään 500 000 askelta. Tämä tarkoittaa, että lapset kasvavat todennäköisesti ulos kengistä tai kuluttavat ne loppuun ennen kuin valot lakkaavat toimimasta. Kenkien akut on itse asiassa suunniteltu kestämään kenkien käyttöikää pidempään, joten voit olla varma, että valo kestää pitkään.

Vilkkukenkämme on suunniteltu vesitiivistetyllä valojärjestelmällä, joka kestää sadetta ja lunta. Tämä tarkoittaa, että lapset voivat käyttää kenkiä turvallisesti märällä säällä murehtimatta valojärjestelmän toimivuudesta. Otathan kuitenkin huomioon, että vilkkukenkiä ei saa pestä koneessa, koska se voi vahingoittaa valojärjestelmää.

Käytännölliset ja valoisat kengät

Kuinka löytää oikea kengänkoko?

Vilkkukenkämme ovat yleensä vakiokokoisia muihin kenkämerkkeihin verrattuna. Suosittelemme kuitenkin aina tarkistamaan koko-oppaamme varmistaaksesi, että lapsesi saa oikean koon. Koko-oppaamme auttaa sinua löytämään oikean koon lapsellesi. Jos olet edelleen epävarma koosta, ystävällinen henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan sinua Skechers-myymälöissä.

Lasten kenkien oikea istuvuus on todella tärkeää. Kenkien tulee olla mukavat ja tukevat, olematta kuitenkaan liian tiukat tai löysät. Myös varpaille tulee olla riittävästi tilaa, eivätkä kengät saa puristaa. Muista myös, että lasten jalat on mitattava säännöllisesti, sillä lasten jalat kasvavat nopeasti ja kenkien kokoa saattaa tarvita vaihtaa.

Lasten jalat voivat myös vaihdella sekä muodoltaan että leveydeltään. Joillakin lapsilla on leveät jalat, kun taas toisilla on kapeat jalat. On tärkeää valita lapsen jalan muotoon ja leveyteen sopivat kengät, jotta mukava istuvuus ja riittävä tuki voidaan varmistaa.

Lähde tutkimaan suurta ja valoisaa maailmankaikkeutta ja hemmotelle lapsesi jalkoja vilkkukengillä.