Skechers Work: Mukavat ja turvalliset työkengät

Skechers Work: Mukavat ja turvalliset työkengät
  • Sisällysluettelo

Skechers tarjoaa laajan valikoiman turva- ja työkenkiä eri ammatteihin. Olipa työsi fyysisesti vaativaa tai istumatyötä, löydät tarpeisiisi sopivat työkengät.

Saatavilla on työkenkiä erilaisilla teknologioilla ja ominaisuuksilla, kuten Memory Foam ja Arch Fit, jotka takaavat mukavuutta ja tukea koko päiväksi.

Voit hankkia työkengät myös Max Cushioning -mallistosta. Se on ylivoimaisesti parhaiten iskuja vaimentava malli, joka tukee jalkoja kävellessä ja seisoessa koko päivän ajan. Tämä malli on erityisen hyvä tarjoilijoille tai sairaanhoitajille.

Work-mallistomme on valmistettu korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista, jotka kestävät työn tuomaa kulutusta. Lisäksi tämä mallisto tarjoaa paljon työkenkiä, jotka ovat hengittäviä, mukavia ja takaavat maksimaalisen mukavuuden jaloille työpäivän ajaksi.

 

Mitkä työkengät ovat parhaat?

Kun haluat valita parhaat työkengät, Skechers Work -mallisto on loistava valinta. Riippumatta siitä, mikä on ammattisi ja kuinka vaativaa työtä teet, Skechersin työkengät tarjoavat tarvitsemasi mukavuuden.

Yksi Skechersin työkenkien upeimmista ominaisuuksista on iskuja vaimentava välipohja, joka on uskomattoman tärkeä, jos vietät töissä paljon aikaa kävellen tai seisten. Iskuja vaimentava välipohja suojaa jalkoja ja vähentää polviin, lantioon ja selkään kohdistuvaa rasitusta. Tämä on erityisen tärkeää, jos työskentelet kovilla pinnoilla, joilla keho voi joutua kovalle rasitukselle.

Mitkä ovat turvajalkineita koskevat säännökset?

Turvajalkineiden osalta on olemassa erilaisia standardeja ammattisi mukaan. Löydät lisätietoja kaikkien työmallien erityisominaisuuksista. Huomaathan, että kaikki Skechersin työkengät ovat EU:n CE-hyväksymiä.

Turvakengille on olemassa seuraavat turvamerkinnät:
Kaikki Skechersin työkengät ovat EU:n CE-hyväksyttyjä.
EN ISO 20345: Eurooppalainen standardi varvassuojalla varustetuille turvakengille.
EN ISO 20347: Tämä on hyväksyntä kengille ilman varvassuojaa.

Onko turvakengissä liukuesteet?

Suojaa jalkasi Skechersin liukumattomilla työkengillä, äläkä tingi mukavuudesta työpäivän aikana. Skechersin liukumattomilla työkengillä pystyt seistä tukevasti liukkailla pinnoilla. Liukumattomat Work-kengät täyttävät kaikki työkengille asetetut perusvaatimukset ja tarjoavat samalla erinomaista mukavuutta jaloille. Sisäpohja on pehmeä ja lievittää jalkojen kipua. Lisäksi ulkopohja on SRA- ja SRB-hyväksytty.

Tunnistat liukuestekengät seuraavista ulkopohjan liukuesteominaisuuksia koskevista hyväksynnöistä:

SRA: Ulkopohja on liukutestattu keraamisella laattalattialla ja saippualiuoksella.
SRB: Ulkopohja on liukutestattu teräslevyllä ja glyseriinillä.
SRC: Ulkopohja on testattu SRA:n ja SRB:n mukaisesti. Ulkopohja on hyväksytty korkeimpien saavutettavissa olevien hyväksyntöjen mukaisesti.

Onko turvakengissä liukuesteet?

Mitkä liukuestekengät sopivat minulle?

On tärkeää valita kengät, jotka sopivat tarpeisiisi ja työpaikkasi vaatimuksiin. Tutustu siis laajaan valikoimaamme.

Jos työskentelet liukkailla pinnoilla tai alueilla, joilla on liukastumis- tai putoamisvaara, valitse kengät, joissa on liukuestepohja. Valitse kuvioita ja materiaaleja, jotka parantavat pitoa ja vähentävät tapaturmariskiä.

Liukueste Arch Fit

Arch Fit -kengät liukuesteillä antavat lisätukea ja vakautta työpäivään. Suosittelemme valitsemaan Arch Fit -työkengät, jos tarvitset lisätukea holvikaaren ja jalkaterän alle. Fantastinen Arch Fit -pohjallinen vähentää rasitusta ja iskuja kantapäässä, lantiossa ja selässä. Arch Fit muotoutuu jalkaan, joten pohjallinen tarjoaa ainutlaatuisen istuvuuden ja tuen.

 

Liukueste Max Cushioning -vaimennuksella

Liukuesteelliset Max Cushioning -työkengät ovat huippumukavat. Max Cushioning -työkengät ovat tarkoitettu niille, jotka kävelevät paljon kovalla alustalla työpäivän aikana ja haluavat suojata jalkojaan. Työkenkä on erityisen iskuja vaimentava ja siinä on tukea ja vakautta antava pito. Sisäpohja on valmistettu hengittävästä Goga Mat -materiaalista, joka pehmustaa ja vaimentaa iskuja. Työkenkä, joka pitää jalat mukavana ja tuettuna koko päivän.

 


Liukueste Relaxed Fit

Varmista, että valitsemasi työkengät istuvat hyvin ja antavat riittävästi tukea ja mukavuutta, varsinkin jos käytät kenkiä yhtäjaksoisesti pitkiä aikoja.

Jos sinulla on leveät jalat, sopivien ja miellyttävien työkenkien löytäminen voi olla haastavaa, mutta liukuesteellisissä Relaxed Fit -kengissä on lisätilaa varpaillesi parhaan mukavuuden takaamiseksi. Relaxed Fit -mallin työkengissä on lisätilaa jalkaterän ympärillä. Kenkä on tiiviimpi kantapään ympäriltä ja takaa silti hyvän tuen ja vakauden jalkaterän ympärille.

 


Miten valita oikeat työkengät?

ESD - Antistaattiset turvakengät

Work-mallistostamme löydät työjalkineet, jotka ovat antistaattiset ja estävät staattisen sähkövarauksen korkeimpien vaatimusten mukaisesti. Kengän sisäpuoli on pehmustettu pehmeällä ja hengittävällä tekstiilivuorella. Sisäpohjassa on sama mukavuus, josta Skechers tunnetaan.

Nämä kengät on suunniteltu suojaamaan sähköiskuilta ja ne sopivat sähköasentajille, teknikoille ja sähkölaitteistojen lähellä työskenteleville.

ESD - Antistaattiset turvakengät


Työkengät varvassuojalla

Mieti tarvitsetko varvassuojaa turvakengissäsi. Varvassuoja voi olla terästä, komposiittia tai alumiinia, ja se suojaa varpaita putoavilta esineiltä tai iskuilta.

Skechersin varvassuojalliset työkengät ovat hyvin mukavat ja niissä on komposiittivarvasuoja. Kengän sisäpuoli on pehmustettu pehmeällä tekstiilivuorella ja sisäpohja on valmistettu pehmeästä ja mukautuvasta Memory Foam -vaahtomuovista, joka vähentää jalkoihin kohdistuvaa painetta ja lievittää jalkavaivoja. Myös ulkopohja on SRA-hyväksytty.

Nämä varvassuojalla varustetut kengät soveltuvat hyvin työympäristöön, jossa on riski raskaiden esineiden putoamisesta tai varpaisiin kohdistuvista iskuista. Ne sopivat hyvin rakennus-, varasto-, kuljetus- ja rakennusalalla työskenteleville.


Varpaiden suojaus ja ESD

Skechersin varvassuojallisissa ja antistaattisissa kengissä ei ole tingitty turvakenkien mukavuudesta. Tämä työkenkä tarjoaa korkeimpien vaatimusten mukaisen suojan antistaattista ja staattista sähkövarausta vastaan ja siinä on komposiitista valmistettu varvassuoja. Päällinen on valmistettu mesh-tekstiilistä, joka on hyvin hengittävää. Sisäpohja on miellyttävää Memory Foam -vaahtomuovia, joka mukautuu ainutlaatuisesti jalan muotoon ja lievittää kipua jaloissa. Välipohja on joustava ja iskuja vaimentava.

Mitkä työkengät sopivat parhaiten minulle?

Parhaiden työkenkien valinnassa on otettava huomioon useita tekijöitä. Oikea valinta riippuu ammatistasi, työtehtävistäsi ja yksilöllisistä tarpeistasi. Me Skechersillä tarjoamme laajan valikoiman työkenkiä, jotka täyttävät erilaiset vaatimukset ja turvallisuusstandardit. On erittäin tärkeää valita turvakengät, jotka sopivat työympäristöösi ja täyttävät tarvittavat vaatimukset.

Mitä eroa on S1- ja S3-turvakengillä?

Tärkeä tekijä, joka on otettava huomioon työkenkiä valittaessa, on turvamerkinnät. Yleisimmät turvakenkien turvallisuusluokat ovat SB, SBP, S1, S1P, S2, S3, S4 ja S5.

Nämä luokat ilmaisevat eri suojaustasoja ja ominaisuuksia, jotka ovat merkityksellisiä eri työympäristöissä. Esimerkiksi S1-turvakenkiin kuuluu varvassuojus ja antistaattiset ominaisuudet, kun taas S3-turvakengät ovat myös vedenkestävät tai vedenpitävät. Katso valikoimamme vedenkestävät ja vedenpitävät työkengät.

Mitä eroa on S1- ja S3-turvakengillä?

Mukavuus ja turvallisuus ovat huippuluokkaa

Kun valitset turvakenkiä, sinun on otettava huomioon myös mukavuus ja tuki. Skechersin työkengät on suunniteltu sekä turvallisuutta että mukavuutta ajatellen. Niissä on pehmeät sisäpohjat, jotka ehkäisevät jalkojen kipeytymistä. Monissa malleissamme on kehittyneitä teknologioita, kuten Memory Foam ja Arch Fit, jotka antavat lisätukea ja pehmustusta.

Mitkä turvakengät ovat parhaat?

Skechers-työkengät on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja ne on suunniteltu kestäviksi ja pitkäikäisiksi. Optimaalisen kestävyyden varmistamiseksi suosittelemme huolehtimaan työkengistä kyllästämällä ja puhdistamalla ne säännöllisesti.

Valitsemalla tarpeisiisi ja työympäristöösi sopivat turvakengät voit varmistaa turvallisuuden, mukavuuden ja pitkän käyttöiän. Skechers Work -mallistossa on laaja valikoima työkenkiä sekä miehille että naisille. Ne antavat tarvittavan suojan ja mukavuuden vaativimpiinkin työpäiviin.

Jos et tarvitse liukuestekenkiä tai turvakenkiä, voit tutustua myös oppaaseemme hyvistä kävelykengistä, jos kävelet tai seisot paljon työpäivän aikana. Tutustu laajaan valikoimaan täällä.