Valitse sopivat kävelykengät

Valitse sopivat kävelykengät
  • Sisällysluettelo

Tarvitseko uudet kävelykengät, mutta epäröit mallin valinnassa? Täydellisesti istuvan kävelykengän löytäminen on haasteellista, mutta avullamme löydät juuri sinun tarpeitasi vastaavan kengän.

Mitkä kengät sopivat kävelykengiksi?

Skechersillä on laaja valikoima monikäyttöisiä kenkiä, joissa on taattu mukavuus ja tyylikäs muotoilu mallista riippumatta. On kuitenkin tärkeää huomioida, että kaikki kengät eivät välttämättä sovi jaloillesi tai tarpeisiisi. Siksi pyrimme esittelemään mallit, jotka sopivat juuri sinulle.

 

Parhaat kengät pitkille kävelylenkeille

Pitkille kävelylenkeille on tärkeää hankkia hengittävät ja pehmustetut kävelykengät, sillä jalat voivat nopeasti ylikuormittua pitkillä matkoilla. Muista, että jalkasi ansaitsevat aina parhaat mahdolliset kengät – näin vältät jalkoihin, selkään, polviin ja lonkkiin kohdistuvat ongelmat.

Naiset

GO WALK 6

GO WALK 6 on käytännöllinen ja moderni naisten kävelykenkä, jonka muotoilussa on käytetty useita Skechers-teknologioita erinomaisen tuen ja iskunvaimennuksen takaamiseksi. Jos etsit kevyttä kenkää, joka on helppo sujauttaa jalkaan, tämä slip-on-malli on täydellinen valinta. Kengässä on erinomainen hengittävyys, jonka ansiosta jalat pysyvät mukavan tuntuisina pitkillä kävelylenkeillä. Kengän klassinen muotoilu tekee siitä monikäyttöisen, ja kenkää on saatavana useissa eri väreissä.

Max Cushioning Elite – Waterproof

Max Cushioning -kenkäpari takaa korkean vakauden ja mukavuuden pitkille kävelylenkeille. Kengän erinomainen pehmustus ja lujuus tukevat jalkaa koko matkan ajan. Kenkä on vedenpitävä, joten voit liikkua luonnossa luottavaisin mielin säässä kuin säässä. Täydellinen aktiiviselle ja luonnossa liikkuvalle henkilölle.

Miehet

GO WALK Arch Fit Workout Walker – Outpace

Loistava kävelykenkä, joka takaa maksimaalisen mukavuuden ja iskunvaimennuksen kävelylenkeille. Kengässä on erinomainen hengittävyys ja se tuntuu jalassa kevyelle ja tukevalle. GO WALK -kenkä minimoi polveen, selkään ja lonkkaan kohdistuvat iskut. Täydellinen kävelykenkä niille, jotka käyvät pitkillä kävelylenkeillä ja haluavat tukea koko matkan ajaksi.

Max Protect Fast Track – Waterproof

Jos nautit pitkistä kävelylenkeistä kaikenlaisessa maastossa, tämä on täydellinen ulkoilukenkä sinulle. Kengän muotoilussa on käytetty monia Skechers-teknologioita, jotka takaavat vakautta, tukea ja käytännöllisyyttä. Kenkä sopii erinomaisesti vaellukselle sen vedenpitävyyden ja kestävän ja pitävän ulkopohjan ansiosta. Täydellinen henkilöille, jotka ulkoilevat niin säässä kuin säässä.

Kaupunkikierrokselle

On tärkeää valita kengät käyttötarkoituksen mukaan, joten lyhyemmillekin kävelylenkeille on hyvä hankkia kävelykengät. Kenkien tulee olla mukavat, vakaat ja tukevat. Jalkasi tulevat kiittämään sinua!

Naiset

Skech-Air Element 2.0

Täydellinen valinta lyhyemmille kävelylenkeille. Välipohja tarjoaa hyvän tuen ja pehmeä sisäpohja puolestaan tuo mukavuutta joka askeleelle. Kenkä on saatavana kahdessa eri värissä: valkoisena värikkäillä yksityiskohdilla sekä pinkin ja neonkeltaisen sävyissä. Saat taatusti lisäpuhtia kävelylle!

Arch Fit - Big Appeal

Uskomattoman tukeva kenkä, joka sopii niin kaupunkikierrokselle kuin koiran ulkoilutukseenkin. Arch Fit -teknologian ansiosta kenkä tarjoaa erinomaista tukea jalkaholville. Näin saat sekä erinomaisen iskunvaimennuksen, tuen että vakauden kävelyille. Kenkä on saatavana monissa eri värivaihtoehdoissa.

Jos sinulla on leveä jalka, kenkä on saatavana myös Wide Fit -mallina. Oikean kengän löytäminen on erittäin tärkeää: kenkien ei pitäisi olla liian tiukat tai epämukavat, vaan pikemminkin mukavat ja tilavat. Tutustu eri istuvuuksiin ja löydä juuri sinulle sopiva malli.

Miehet

GO WALK Flex – Ultra

Jos etsit käytännöllistä ja mukavaa kävelykenkää, tämä kenkä on oikea valinta sinulle! Kenkä on valmistettu hengittävästä materiaalista ja slip-on-mallin ansiosta kengät on helppo pukea jalkaan. Kengässä yhdistyy monta Skechers-teknologiaa, jotka takaavat erinomaisen tuen ja mukavuuden kävelyille.

Arch Fit - Banlin

Tässä kengässä yhdistyy mukavuus, hyvä iskunvaimennus ja yksilöllinen istuvuus. Slip-on-mallinen kenkä tukee jalkaa koko kävelylenkin ajan. Arch Fit - Banlin -kengässä on normaalia parempi holvikaarentuki, ja se sopiikin henkilöille, joiden jalat kaipaavat lisätukea. Kenkä on helppo sujauttaa jalkaan ja riisua.

Jos sinulla on leveä jalka ja etsit uusia kävelykenkiä, kenkää on saatavana myös Wide Fit -mallina. Näin jalkasi saavat tarpeeksi tilaa, eikä mikään kiristä tai rasita jalkoja kävelylenkin aikana. Kun valitset oikean istuvuuden, jalkasi saavat ansaitsemansa mukavuuden. 

Työkäyttöön sopivat kengät

Oikeanlaiset kengät ovat erityisen tärkeät töissä paljon seisoville ja käveleville. Jalkasi joutuvat alttiiksi suurelle rasitukselle päivän aikana, joten on tärkeää ajatella jalkojesi hyvinvointia.

Tutustu myös Skechers Work -valikoimaan, jos etsit CE-hyväksyttyjä työ- tai turvakenkiä, etkä halua tinkiä mukavuudesta.

 

Naiset

GO WALK Massage Fit

Tyylikäs, moderni ja tukeva kenkäpari paljon töissä käveleville. Kengät tarjoavat jaloille mukavuutta koko päivän ajan ja sopivat käytettäväksi kaikenlaisten asukokonaisuuksien kanssa. Kenkien Massage Fit -teknologia hieroo jalkojasi lempeästi jokaisella askeleella.

Max Cushioning Elite SR

Erinomainen kenkä paljon töissä käveleville henkilöille, jotka kaipaavat hieman lisätukea ja joustavuutta. Kengässä on iskunvaimennus, joka vähentää polviin, selkään ja lantioon kohdistuvia iskuja joka askeleella. CE-hyväksytty Max Cushioning Elite SR -kenkä on luistamaton. Täydellinen valinta esimerkiksi sairaanhoitajille, myyjille ja tarjoilijoille.

Miehet

GO WALK Massage Fit

Massage Fit -teknologia hieroo jalkoja hellävaraisesti jokaisella askeleella. Kengät sopivat täydellisesti niille, jotka etsivät tyylikästä muotoilua, mukavuutta ja pehmustusta koko päiväksi. Erinomainen valinta paljon töissä käveleville, kuten myyjille ja varastotyöntekijöille.

Arch Fit SR Axtell

Käveletkö paljon työpäivän aikana ja etsit tukevia kenkiä? Arch Fit SR Axtell on siinä tapauksessa oikea valinta. Kenkä on CE-hyväksytty, ja tuo vakautta ja turvallisuutta työpäivään. Tässä kengässä yhdistyy erinomainen jalkaholvituki ja iskunvaimennus, joka vähentää selkään, polviin ja lantioon kohdistuvia iskua, sekä luistamaton, vakaa ulkopohja.

Miten kengän tulisi istua jalkaan?

Uusia kävelykenkiä valitessa tärkeintä on löytää kengät, jotka sopivat jalkaasi sekä koon että istuvuuden osalta.

Kävelykengät eivät saa olla tiukat tai ahtaat, sillä muutoin jalat voivat kipeytyä nopeasti. Tämä taas voi aiheuttaa muita ongelmia. Tutustu koko-oppaaseemme ja eri istuvuuksiin, jotta löydät juuri sinulle sopivan istuvuuden.

Kävelykengässä tulee olla riittävästi tilaa ja liikkuvuutta, joten muista huomioida sekä koko että istuvuus, kun valitset uusia kenkiä.