Ovatko Skechersin kengät vedenpitäviä?

Skechersin kengät vedenpitäviä
  • Sisällysluettelo

Suomen sää on usein tuulinen, kylmä ja varsinkin märkä. Siksi on erittäin tärkeää, että sinulla on vaatekaapissasi vedenpitävät kengät tai nilkkurit, jotka pitävät jalkasi lämpiminä ja kuivina koko päivän ajan.

Skechersiltä saat paljon upeita vedenpitäviä kenkiä ja nilkkureita naisille, miehille ja lapsille.

Tunnistat vedenpitävät mallit siitä, että tuotenimessä tai -kuvauksessa lukee Waterproof.

Skechers Waterproof – vedenpitävä malli

Waterproof-teknologia takaa, että kengät ovat vedenpitävät. Vedenpitävyys voidaan varmistaa vedenpitävällä kalvolla, joka on sisäänrakennettu kengän päälliseen, vuoreen sekä ulko- ja sisäpohjan väliin.

Kalvo estää veden pääsyn sisään kengän ulkopuolelta, mutta se on myös hengittävä, jotta hiki pääsee pois kengän sisältä.

Skechers Waterproof -jalkineita on saatavilla monissa malleissa, väreissä ja tyyleissä. Tarvitsetpa sitten vedenpitäviä juoksukenkiä, kävelykenkiä, nilkkureita tai vaelluskenkiä, löydät ne meiltä miehille, naisille sekä lapsille.

Käytännölliset, tyylikkäät ja vedenpitävät nilkkurit naisille

Skechersillä on laaja valikoima kenkiä ja nilkkureita, jotka ovat vedenpitäviä, tyylikkäitä ja mukavia. Meillä on laaja valikoima juoksukenkiä, talvikenkiä, vaelluskenkiä ja paljon muuta.

 

Oletko kyllästynyt märkiin jalkoihin lenkeillä?

Meillä on upean näköisiä, tukevia ja käytännöllisiä juoksukenkiä sekä miehille että naisille. Mikä parasta, meillä on myös valikoima moderneja juoksukenkiä, jotka ovat vedenpitäviä.

Lisäksi kaikki miesten Skechers Waterproof -jalkineet ovat saatavilla useissa väreissä, eri ominaisuuksilla ja siisteillä Skechers-teknologioilla. Löydät meiltä muun muassa treeni- ja juoksukengät, nilkkurit, golfkengät ja paljon muuta.

 

Hauskat, käytännölliset ja vedenpitävät kengät lapsille

Skechersiltä löydät laajan valikoiman upeita vedenpitäviä kenkiä sekä isoille että pienille lapsille. Meillä on laaja valikoima söpöjä ja käytännöllisiä lastenkenkiä, jotka pitävät pienet jalat lämpiminä sekä kuivina.

 

Mitä eroa on vedenkestävällä ja vedenpitävällä kengällä?

Kenkiämme myydään myös kahdella muulla ominaisuudella – Water Resistant ja Water Repellent. Nämä ovat vedenkestäviä ominaisuuksia, jotka ovat myös käytännöllisiä ja hyviä Suomen sääolosuhteissa. Tämä tarkoittaa, että jalkineet, jotka ovat joko Water Resistant tai Water Repellent -merkittyjä, eivät ole vedenpitäviä, vaan vedenkestäviä.

Vedenpitävien ja vedenkestävien mallien ero on siinä, että vedenpitävät kengät voivat altistua suoralle vedelle ilman, että jalkasi kastuvat. Vedenkestävien mallien pinnalla vesi muuttuu helmiksi, jotka valuvat pois kengältä – vesi pääsee kuitenkin tunkeutumaan materiaalin läpi, jos kengät altistuvat sateelle pidemmän aikaa.

Tutustu laajaan valikoimaan käytännöllisiä ja vedenkestäviä kenkiä – miehille, naisille ja lapsille.

Water Resistant -kenkämme ovat hyvin vastustuskykyisiä

Water Resistant -teknologia takaa erittäin hyvän suojan vettä vastaan, mutta nämä mallit eivät ole vedenpitäviä – ne ovat hyvin lähellä sitä! Kenkien päälliset on kyllästetty ja kaikki saumat on tiivistetty, mikä tekee niistä vedenkestävät.

Water Repellent ja 3M Scotchgard -suojaus

Water Repellent -teknologia takaa, että kengän päällinen kestää likaa, sadetta sekä roiskeita. Tämä varmistetaan kyllästämällä päällismateriaali 3M Scotchgard -suojalla.

Kestävyyden ja suojan varmistamiseksi suosittelemme, että kengät kyllästetään uudelleen säännöllisesti, jotta niiden vedenkestävyys säilyy. Tämä voidaan tietenkin tehdä Skechers Water Proofer -tuotteella, joka on kätevä ja helppokäyttöinen.

Miten saan vettähylkivät kengät?

Jos et löydä sinulle sopivaa kenkäparia, jossa on Waterproof-, Water Resistant - tai Water Repellent -ominaisuus, voit aina ostaa minkä tahansa kenkäparin ja tehdä niistä vedenkestävät Water Proofer -kyllästysaineella.

Skechers Water Proofer on tehty tekemään jalkineistasi vedenkestävät. Tuotetta suihkutetaan kenkien päälle, jolloin kylläste luo hengittävän esteen vedelle, muille nesteille ja tahroille, jolloin ne on helppo pyyhkiä pois kengän päältä.

Miten Skechersin Waterproof-, Water Resistant - ja Water Repellent -tuotteet testataan?

Kolme erilaista vedenpitävää ja vedenkestävää ominaisuuttamme ovat läpäisseet useita testejä, joten olemme varmoja, että toimitamme teille parhaat mahdolliset kengät.

Waterproof-jalkineet ovat läpäisseet SATRA TM77 -testimenetelmän, eli 15 000 vedessä tehtyä taivutusta. TätenWaterproof taatusti estää veden tunkeutumisen kenkään sen ulkopuolelta.

Water Repellent -tuotteet ovat myös läpäisseet SATRA TM77 -testimenetelmän, 10 000:lla vedessä tehdyllä taivutuksella, joten se antaa vahvan suojan vettä vastaan.

Water Resistant -tuotteet testataan 3M Droplet-, Water Spray- ja Water Pour -menetelmillä. Tämä tarkoittaa, että kengän päälle on suihkutettu, kaadettu ja laitettu vettä, jotta kengän vedenkestävää teknologiaa on voitu testata.

Mikä kyllästysaine on paras?

Jalkineiden kyllästyksessä on tärkeää käyttää tuotetta, joka sopii kenkien materiaalille. Skechersin Water Proofer -kyllästettä voidaan käyttää sekä kangas- että nahkatuotteille ja se toimitetaan kätevässä ja helppokäyttöisessä suihkepullossa.

Lue hoito-oppaamme ja opi pitämään kenkäsi ja nilkkurisi kestävinä, kauniina ja käyttökelpoisina mahdollisimman pitkään.

 

Miten kalvo voi olla vedenpitävä, kun hiki pääsee ulos, mutta vesi ei?

Tämä on mahdollista, koska hikihiukkaset ovat mikroskooppisen pieniä molekyylejä, jotka pystyvät läpäisemään kalvon, kun taas vesimolekyylit ovat liian suuria läpäisemään kalvon. Näin saat hengittävän kengän, joka on vedenpitävä.