Löydä jaloillesi täydellisesti istuva malli Skechersiltä

Löydä jaloillesi täydellisesti istuva malli Skechersiltä
  • Sisällysluettelo

Me Skechersillä tiedämme, että jokainen jalka on ainutlaatuinen ja pyrimme varmistamaan, että valikoimasta löytyy sinulle sopivat kengät.

Kenkien valinnassa istuvuus on ratkaisevan tärkeää sekä mukavuuden että tyylin kannalta. Kävelemme, seisomme ja liikumme – kenkien malli on siksi tärkeä osa mukavuutta, terveyttä ja suorituskykyä. Haluamme siksi valmistaa kenkiä, jotka mukautuvat jalkojesi yksilöllisiin tarpeisiin ja takaavat optimaalisen mukavuuden. Näin suoriudut päivän askareista helposti ja iloisesti.

Skechers tarjoaa kolme erilaista istuvuutta erilaisiin tarpeisiin ja jalkatyyppeihin: Classic Fit, Relaxed Fit ja Wide Fit.

Skechers Fit
Kuinka paljon leveyttä kengässä pitäisi olla?

Kengän leveys voi vaihdella yksilöllisten mieltymysten, jalkatyyppien ja kenkien käyttötarkoituksen mukaan. Oikein istuvan kengän tulee antaa varpaille tilaa liikkua vapaasti sekä välttää rasitusta ja painetta tietyille alueille.

Tutustu laajaan valikoimaamme Classic Fit, Relaxed Fit ja Wide Fit -kenkiä ja löydä täydellinen malli, joka sopii jalkaan ja omaan tyyliin. Kengät on suunniteltu painottaen sekä mukavuutta että tyyliä – onnelliset ja tyytyväiset jalat koko päiväksi. Vieraile myös myymälässämme. Ystävällinen henkilökuntamme on aina valmiina neuvomaan ja auttamaan juuri oikeankokoisten kenkien löytämisessä.

Perinteinen mallimme

Yksi tärkeimmistä lähtökohdista kenkien istumiseen on mukavuus. Kun kengät istuvat oikein, vältämme tuskalliset painaumat ja hankaavat kohdat, joita voi syntyä väärän koon tai tiukkojen kenkien käyttämisestä. Mukava istuvuus antaa mahdollisuuden kävellä ja liikkua vapaasti ilman epämukavuutta tai rajoituksia.

Jos sinulla on normaalin levyiset jalat, Classic Fit on täydellinen istuvuus sinulle. Classic Fit -kengät ovat perinteinen ja suosituin malli, joka on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta koko päiväksi. Classic Fit -malleissa on tavallinen leveys ja ne ovat suosituimpia kenkiämme, jotka sopivat useimmille jaloille. Tarvitsetpa kenkiä arkeen tai juhlaan, saatavilla on laaja valikoima Classic Fit -kenkiä, jotka sopivat omaan tyyliisi ja aktiviteettiin.

 


Mitkä kengät sopivat vaivaisenluulle?

Skechers-kengät on yleisesti suunniteltu tilaviksi ja kaikki kolme istuvuutta – Classic, Relaxed ja Wide Fit – tarjoavat runsaasti tilaa.

Mutta jos koet usein ärsytystä tai kenkäsi ovat liian tiukat, saatat tarvita leveämmän istuvuuden. Voi myös olla, että sinulla on jalkaongelmia, kuten vaivaisenluu tai muita sairauksia, jotka vaativat lisätilaa ja mukavuutta jaloille.

Jos tarvitset lisätilaa varpaille ja jalkaterälle, Relaxed Fit on oikea valinta. Nämä kengät ovat isommat sekä korkeudeltaan että leveydeltään, mikä antaa enemmän tilaa varpaille ja jalkaterälle. Samalla kantapään leveys on sama kuin Classic Fit -malleissa, mikä varmistaa, että kantapää pysyy paikoillaan eikä luista. Relaxed Fit -mallit sopivat täydellisesti tekemään arjestasi mukavampaa tinkimättä tyylistä ja muodista.

 

Mitkä kengät sopivat leveälle jalalle?

Tiedämme kuinka tärkeää on löytää oikeanlainen kenkä, joka sopii yksilöllisiin tarpeisiisi. Siksi tarjoamme laajan valikoiman kenkiä erilaisilla toiminnoilla ja tekniikoilla, jotka voivat auttaa lievittämään ja ehkäisemään epämukavuutta.

Tarvitsetko lisätilaa sekä jalkaterälle että kantapäälle? Siinä tapauksessa Wide Fit on ihanteellinen valinta. Näissä kengissä on leveämpi istuvuus jalkaterän ja kantapään alueella, kuin Classic Fit -malleissamme. Wide Fitillä jalat saavat tarvitsemaansa lisätilaa eikä niitä tarvitsee puristaa tiukkoihin kenkiin. Wide Fit -istuvuus lievittää epämukavuutta ja tarjoaa parhaan istuvuuden, jos sinulla on leveämmät jalat ja usein turvonneet nilkat.

 

Mistä tiedän, onko minulla leveä jalka?

Skechers-konseptimyymälässämme osataan mitata jalkasi leveys niin, että saat hyvän käsityksen siitä, mikä istuvuus sopii sinun jaloillesi. Myymälöissä otettujen mittojen lisäksi suosittelemme, että jos käytät normaalisti naisten kengissä kokoa 38 ja mittaat jalkasi leveimmästä kohdasta 8,5 senttimetriä, Relaxed Fit -kenkä sopii sinulle.

Jos jalkasi on kuitenkin yli 9 senttimetriä leveä, Wide Fit -istuvuus on paras valinta. Classic Fit -malli sopii paremmin, jos mitta on 8 cm tai vähemmän.

Jos käytät miesten kokoa 43, Classic Fit sopii sinulle, jos jalkasi leveimmästä kohdasta on korkeintaan 9 cm. Jos sinulla on leveä jalka ja mitta on 10,5 cm, Wide Fit sopii sinulle paremmin. Relaxed Fit on paras valinta, jos mitta on 9-10 cm.

Tärkeää on kuitenkin muistaa, että myös yksilölliset tekijät, tarpeet ja jalkaongelmat voivat vaikuttaa, joten on aina parasta testata kenkiä ja kokeilla mikä itselle parhaiten sopii.

Mitkä kengät sopivat leveälle jalalle?
Kuinka tiukasti kengän tulee istua?

Minkä tahansa istuvuuden valitsetkin, on tärkeää löytää oikea koko. Skechersillä suosittelemme aina tutustumaan koko-oppaaseemme ennen uusien kenkien ostamista. Koko-oppaamme varmistaa, että saat koon, joka sopii jalkaan ja tarjoaa oikean mukavuuden.

Haluamme sinun tuntevan olosi mukavaksi ja luottavaiseksi kengissäsi, olitpa sitten töissä, juhlissa tai vain arjen rutiineissa. Kenkiämme on saatavana laaja valikoima erilaisia värejä, malleja ja materiaaleja, jotta löydät täydellisen kenkäparin persoonalliseen tyyliisi. Katso eri tyylit Classic -, Relaxed - ja Wide Fit -istuvuuksilla.

Parasta mukavuutta koko päiväksi

Muista myös kuunnella jalkojasi. Jos tunnet epämukavuutta tai kipua käyttäessäsi kenkiä, se voi olla merkki siitä, että ne eivät istu kunnolla tai ne eivät tarjoa riittävästi tukea. Jos näin on, voi olla hyvä idea selvittää, tarvitaanko kenkiin lisäsäätöjä tai -tukea.

Tutustu erilaisiin istuvuuksiin, kokeile kenkiä ja löydä jalkaasi ja tyyliisi parhaiten sopiva pari. Muista, että jalkineiden kohdalla mukavuus on ensiarvoisen tärkeää, jotta voit nauttia aktiviteeteista ilman epämukavuutta. Valitse oikeat kengät ja anna jalkojesi nauttia äärimmäisestä mukavuudesta koko päivän.