Iskunvaimentavat sandaalit, jotka ovat hyväksi jaloille

Iskunvaimentavat sandaalit, jotka ovat hyväksi jaloille
  • Sisällysluettelo

Lämpimällä säällä on tarvetta ainakin yksille (usein jopa kaksille!) sandaaleille. Valikoimastamme löydät taatusti uudet suosikkikenkäsi.

Kevään ja kesän saapuessa on aika laittaa nilkkurit talviteloille ja vetää jalkaan hengittävät ja käytännölliset kesäsandaalit. Kuten kaikki Skechers-kengät, myös valikoimamme sandaalit ovat erityisen mukavat jalassa – tutustu siis miesten, naisten ja lasten sandaaleihin.

Monipuoliset sandaalit ovat ihanteelliset jalkineet loppukeväällä ja kesällä. Valikoimamme sandaalit ovat paitsi mukavat myös tyylikkäät, ja niitä löytyy useissa mahdollisissa malleissa, ko’oissa ja väreissä. Koska valikoimaa on paljon, saattaa oikeiden sandaalien valinta tuottaa päänvaivaa. Siksi laadimme tämän sandaalioppaan, jotta löydät parhaiten tarpeisiisi sopivat jalkineet.

 

Mukavat sandaalit

Iskunvaimentavat sandaalit on suunniteltu vähentämään iskuja kävellessä. Siksi ne sopivat erinomaisesti henkilöille, jotka haluavat vähentää jalkojen ja nivelien vammojen riskiä ja kävellä mukavammin.

Max Cushioning -sandaalit on valmistettu iskunvaimentavista materiaaleista, jotka vaimentavat ja vähentävät tehokkaasti iskuja auttavat jakamaan ne tasaisesti koko jalalle. Näin polviin, nilkkoihin ja selkään kohdistuva rasitus vähenee. Max Cushioning -sandaalien Ultra Go -välipohja puolestaan tekee niistä erittäin hyvin tukevan ja iskuja vaimentavan. Max Cushioning -mallit sopivat erityisen hyvin kaikille, jotka kävelevät paljon töissä, esimerkiksi terveydenhuollossa.

Max Cushioning -sandaalit tarjoavat hyvän tuen ja vakauden, mikä auttaa ehkäisemään vammoja ja tukee jalkojen oikeaa asentoa. Iskunvaimentavat sandaalimme ovat hyväksi jaloille ja ne on suunniteltu tyyliä silmällä pitäen – valikoimassa on useita malleja ja värejä, jotta jokaiseen tyyliin asuun löytyy varmasti sopivat.

Mitkä sandaalit ovat parhaat?

Pohdi uusien sandaalien käyttötarkoitusta. Missä haluat käyttää niitä ja mihin tarkoitukseen? Käytätkö niitä puistokävelyillä, pitkillä kävelylenkeille vai rannalla? Käyttötarkoituksen pohtiminen auttaa määrittelemään, millaiset sandaalit tarvitset.

Onko sandaaleissa hyvä kävellä?

Jos etsit sandaaleja pitkille kävelylenkeille, on GO WALK -mallisto täydellinen valinta. Nämä sandaalit on suunniteltu nimenomaan kävelyyn. GO WALK -sandaalit auttavat vähentämään polviin, lonkkiin ja selkään kohdistuvia iskuja kävellessä.

Monissa GO WALK -sandaaleissa on lisäksi Arch Fit -teknologia, joka takaa maksimaalisen mukavuuden ja lisätuen holvikaarelle. Skechers-teknologioiden ansiosta sandaalit antavat tukea ja ovat mukavat jalassa.

 

Mitkä sandaalit auttavat kantapiikkiin?

Jos kärsit kantapiikistä eli plantaarifaskiitista, on tärkeää käyttää sandaaleja, jotka tukevat jalkaa ja vaimentavat iskuja. Erityisesti suosittelemme jalkaholvia tukevaa sisäpohjaa tai pohjallista, joka myös estää liukumisen ja vaimentaa iskuja. Siksi Arch Fit -sandaalit ovatkin loistava valinta kaikille, jotka haluavat lievittää kantapään kipua.

Kaikki jalat ovat erilaisia, eikä Arch Fitkään auta parantamaan plantaarifaskiittia. Pystymme kuitenkin antamaan neuvoja, jotka voivat tuoda helpotusta vaivaan. Jos kärsit plantaarifaskiitista, on tärkeää, että kengät istuvat hyvin ja että niissä on hyvin tilaa varpaille ja tukea kantapäälle. Lisäksi sandaaleissa on hyvä olla säädettävät remmit, jotta istuvuutta voi tarpeen mukaan säätää.

Arch Fit -sandaaleissa on pehmeä pehmustus, joka vaimentaa iskuja ja lievittää kiputiloja. Lisäksi Arch Fit tarjoaa maksimaalista mukavuutta ja lisätukea holvikaarelle jakaen kehon painon koko jalalle ja vähentäen kantapäähän, lonkkiin ja selkään kohdistuvaa rasitusta.

Kiilakorkosandaalit

Ovatko etsinnässä trendikkäät sandaalit kesämekon pariksi? Skechers tarjoaa laajan valikoiman trendikkäitä ja moderneja naisten kiilakorkosandaaleja. Kiilakorkosandaaleissa on korkeampi korko kuin tavallisissa sandaaleissa. Kiilakorko on tavallista pohjaa korkeampi, mutta samalla mukava käyttää ja auttaa säilyttämään tasapainon perinteistä korkoa helpommin.

Kiilakorkosandaalit ovat sekä suosittuja että trendikkäitä. Erityisesti kiilakoron iskunvaimentavat ominaisuudet ovat vaikuttaneet suosioon suotuisasti. Kiilakorko auttaa jakamaan painon tasaisesti koko jalalle ja vähentämään kantapäähän kohdistuvaa painetta.

Skechers-kiilakorkosandaalit ovat saatavilla sekä Arch Fit- että BOBS-mallistoista useissa eri korkeuksissa, väreissä ja tyyleissä, jotta löydät varmasti itsellesi sopivimman mallin.

 

Urheilulliset rantasandaalit ja varvassandaalit

Rantasandaalit ovat tyyliltään yksinkertaiset ja käytännölliset – ja varmasti siksi niin monen suosikit. Ne on helppo sujauttaa jalkaan ja sopivat siksi täydellisesti lämpimiin kesäpäiviin, jolloin haluaa jalkojen voivan hengittää. Skechers-rantasandaalit on valmistettu pehmeistä materiaaleista ja ne ovat tyyliltään yksinkertaiset ja mukavat jalassa, minkä ansiosta nämä sandaalit ovat täydellinen valinta rannalle tai merelle.

Rantasandaalit ja varvassandaalit ovat suosittu valinta kesään, altaalle tai rannalle, sillä ne on helppo pukea jalkaan ja riisua. Valikoimamme miesten rantasandaalit ovat urheilulliset ja näppärät ja näin ollen täydelliset niin rannalle kuin kotipäiviinkin.

Valikoimastamme löydät myös naisten rantasandaalit ja varvassandaalit useissa eri malleissa ja väreissä – täydellinen valinta rantakävelyille ja tai rentoon arkiasuun.

Käytännölliset tarrasandaalit

Skecher-tiimin suosikkeja ovat käytännölliset ja mukavat sandaalit. Ja yhä useampi on samaa mieltä – onhan tärkeää tarjota jaloille vain parasta.

Kaikki kengät eivät sovellu koko päivän jalassa pidettäviksi kesäsandaaleiksi. Valikoimamme tarrakiinnityksellä varustetut sandaalit ovat kuitenkin täydellinen kesäkenkävalinta, sillä ne ovat käytännölliset ja niissä on hyvä kävellä. Säädettävän tarrakiinnityksen etuna on, että niitä voi helposti kiristää tai löysätä tarpeen vaatiessa.

Tarranauhojen etuna on, että sandaalien remmejä voi helposti löysätä, jotta jaloilla on enemmän tilaa. Tyylistäkään ei tarvitse tinkiä: valikoimassa on useita eri värejä ja malleja. Pue tarrasandaalit jalkaan ja suuntaa ihanalle kesäkävelylle.

Mukavat sandaalit lapselle

Skechers tarjoaa laajan valikoiman juhlavia, tyylikkäitä ja käytännöllisiä sandaaleja lapsille. Lasten sandaalit ovat saatavilla niin säädettävillä remmeillä, tarrakiinnityksellä kuin soljillakin, jotta ne antavat parhaan mahdollisen tuen. Lisäksi tarrasandaaleissa on se etu, että ne on helppo ja nopea pukea jalkaan ja riisua.

Lasten sandaaleissa istuvuus on kaikki kaikessa. Sandaalien tulee istua napakasti ja tukevasti mutta ei kuitenkaan kiristää, jotta lapsen varpaille ja jaloille on tarpeeksi tilaa. Tutustu valikoimaan ja löydä joustavat, mukavat ja tukea antavat sandaalit isoille ja pienille lapsille.

 

Kuinka paljon sandaaleissa pitää olla tilaa?

Sandaaleissa on hyvä olla tarpeeksi tilaa, jotta jalat eivät rasitu eivätkä sandaalit purista niitä liikaa. Jaloilla tulee myös olla tilaa liikkua ja hengittää, jotta ne eivät kipeydy. Kaikkein tärkeintä on, että uudet sandaalit istuvat hyvin jalkaan olematta liian tiukat tai löysät. Siksi suosittelemme tutustumaan kokotaulukkoon, kokeilemaan sandaaleita ja löytämään näin juuri sinun jaloillesi parhaan vaihtoehdon.

Millaiset sandaalit leveille jaloille?

Jos jalkasi ovat leveät, on tärkeää valita juuri niille sopivat sandaalit. Valikoimamme naisten ja miesten Relaxed Fit -sandaalit ovat erinomainen vaihtoehto.

Kantapään kohdalta ne ovat samankokoiset kuin Classic Fit -malli, minkä ansiosta kantapää pysyy sandaaleissa hyvin paikoillaan. Korkeuden ja leveyden osalta Relaxed Fit -malli puolestaan on tilavampi, minkä ansiosta kengissä on enemmän tilaa jalkaterän etuosalle ja varpaille. Näin voit käyttää sandaaleita koko päivän ilman huolta hiertymistä tai siitä, että ne puristavat jalkoja.

Pidä sandaalit raikkaina

Muista kyllästää ja pestä sandaalit, jotta ne eivät kulu liian nopeasti. Lue kyllästysoppaastamme, mitkä tuotteet sopivat millekin materiaalille. Muista myös, että vaikka varpaasi saavatkin hengittää sandaaleissa, voivat jalat kuitenkin hikoilla ja näin tehdä sandaalit pahanhajuisiksi. Suihkuta sandaaleihin tällöin hajuja poistavaa suihketta, niin ne pysyvät raikkaina.

Toivottavasti löydät valikoimastamme mukavat, tukea antavat ja käytännölliset sandaalit lämpimiin kesäpäiviin, juhlaviin tilaisuksiin tai rantalomalle.