Inspiroiva tarina Selman ja hänen Skechersin vilkkukengistään

Inspiroiva tarina Selman ja hänen Skechersin vilkkukengistään
  • Sisällysluettelo

Jokainen tuote, jonka Skechers suunnittelee, on luotu ajatuksella ja taustatarinalla, jonka tarkoituksena on tarjota ihmisille mukavuutta ja laatua. Kuitenkin jotkin tarinat ovat erityisen erityisiä ja ylittävät odotuksemme. Siksi haluamme jakaa upean tarinan pienestä, seikkailunhaluisesta ja eloisasta tytöstä nimeltä Selma ja hänen kohtaamisestaan meidän vilkkukengistämme.

Vilkkukengän taika

Selma syntyi vuonna 2020, ja hänet diagnosoitiin pian syntymänsä jälkeen Downin syndroomalla. Monilla Downin syndroomaa sairastavilla lapsilla on haasteita, erityisesti liikkuvuuden suhteen. Kun Selman oli aika oppia kävelemään, hän sai tukemaan rollaattorin. Mutta hän epäröi käyttää sitä eikä tuntenut olonsa erityisen turvalliseksi sen kanssa.

Eräänä päivänä, kun Selma oli noin 2,5-vuotias, hän vieraili Skechers-kaupassa vanhempiensa kanssa. Hän alkoi uteliaasti ryömiä ympäriinsä tutkimaan kaupan erilaisia kenkiä ja huomasi parin mustia kenkiä, joissa oli violetit ja vaaleanpunaiset sydämet – nimittäin Skechersin vilkkukengät.

Hän oli täysin lumoutunut vilkkuvasta valosta ja alkoi välittömästi hakata kenkiä lattiaan innostuneena saadakseen ne vilkkumaan. Hänen vanhempansa huomasivat hänen ilonsa vilkkuvista kengistä ja päättivät ostaa hänelle parin.

Kun vilkkukengät tulivat Selman uskolliseksi kumppaniksi

Kun Selma tuli kotiin uusilla vilkkukengillään, hän oli erittäin innoissaan. Kiirehtiessään laittamaan ne jalkaansa ja kengät kunnolla kiinnitettynä hän alkoi stampata ympäriinsä, houkuteltuna vilkkuvista valoista. Tämä oli alkua hänen matkalleen oppia kävelemään. Kenkiensä vilkkuvat valot antoivat hänelle motivaation ottaa useampia askeleita rollaattorillaan.


”Vilkkuva valo oli sekä palkkio että motivaatio”, kertoo Emelie, Selman äiti.

Motivaatio vilkkuvasta valosta: Askeleet, jotka seurasivat

Vain muutama kuukausi ennen kuin Selma täytti 3 vuotta, hän alkoi kävellä ilman apua. Hänen matkansa on ollut täynnä rohkeutta, sitkeyttä ja voimaa. Selman jaoksessa Skechersin vilkkukengät olivat enemmän kuin vain pari kenkiä - ne edustivat mahdollisuuksia, iloa ja voittoa.

”De blinkande skorna motiverade Selma att gå eftersom hon insåg att för varje steg hon tog skulle skorna blinka. Det fick Selma att ta fler och fler steg med sin rollator, och senare utan den”, sanoo Selman äiti.

Selman ensimmäiset vilkkukengät eivät varmasti olleet hänen viimeiset. Hän kävelee edelleen Skechersin vilkkukengissä, ja vilkkuva valo motivoi häntä joka päivä. Valaistuilla kengillä jokainen askel on leikkiä ja hauskaa.

Vilkkukengät

Valoa ja iloa lasten jaloissa

Loppujen lopuksi kyse on lasten iloisten hetkien ja muistojen luomisesta. Skechersin vilkkukengät ovat helppo tapa lisätä hieman ylimääräistä hauskuutta heidän askeleisiinsa ja tehdä arjesta juhlallinen seikkailu. Låt dina barn utforska världen med ljus och glädje på sina fötter, och se dem lysa med varje steg de tar. Se on loppujen lopuksi paras tapa kokea maailma - valon, värien ja paljon leikin kautta!

Tämä tarina näyttää suunnittelun merkityksen ja kuinka yksinkertainen ominaisuus, kuten vilkkuva valo, voi vaikuttaa positiivisesti. Olemme iloisia ja kiitollisia siitä, että kenkämme voivat näytellä niin merkittävää roolia Selman matkassa.

Valaisevat ja inspiroivat kengät

Skechers on suunnitellut laajan valikoiman hauskoja ja siistejä vilkkukenkäjä eri väreissä, kuvioissa ja malleissa, jotka sopivat jokaiseen makuun. Riippumatta siitä, pitääkö lapsesi hahmoista, sydämistä, tähtiä tai kimalletta, löytyy jotakin jokaiseen makuun. Tutustu laajaan vilkkukengät-valikoimaamme täältä.

Paitsi kenkien valojen tuoma hauskuus, mukavuus on Skechersille äärimmäisen tärkeää. Kaikki vilkkukengät on suunniteltu olemaan kevyitä ja joustavia, jotta lapset voivat leikkiä ja liikkua vapaasti. Ne on varustettu venyvillä nyöreillä ja säädettävillä tarrakiinnityksillä, joten kengät on helppo pukea ja riisua. Lisäksi vilkkukengät sisältävät Skechersin tunnetun teknologian, joka takaa tuen ja mukavuuden lasten jaloille, pehmeillä sisäpohjilla ja joustavilla kumipohjilla. Skechersin vilkkukengät ovat täydellinen yhdistelmä tukea ja leikkisyyttä.