Slip-ins Teknologia

Slip-ins Teknologia
  • Sisällysluettelo

Skechersille mukavuus on ensiarvoisen tärkeää, sillä olemme aina luoneet kenkiä erilaisiin tarpeisiin ja vaatimuksiin monia eri teknologioita hyödyntäen Vaikka Skechers keskittyy korkeaan mukavuuteen, ei kenkien ulkonäön tai designin suhteen tehdä kompromisseja. 

Saat sekä upean näköisen että modernin ja älykkään kengän yhdistettynä moniin Skechersin hienoihin teknologioihin - unohtamatta sekä mukavuutta että älykästä muotoilua.

Skechers on näin ollen valmis ottamaan käyttöön myös Slip-ins-teknologian, joka on käytännöllinen, mukava ja tukeva teknologia. Tämä kaikki täydentää kengän, johon sisältyy Skechersin handsfree-design.

Löydä naisten, miesten ja lasten Slip-ins-kengät. Tarjoamme laajan valikoiman tyylikkäitä, käytännöllisiä ja näppäriä Slip-ins-kenkiä.

 

Etsitkö uudentyyppisiä ja helposti jalkaan puettavia kenkiä?

Tänä päivänä monet ihmiset elävät aktiivista elämää ja ovat usein kiireisiä matkalla töihin, harrastuksiin ja niistä pois. Tästä syystä Skechers on luonut Slip-Init. Kyseessä on teknologia, joka vastaa tehokkaan, käytännöllisen ja nopean ratkaisun tarpeeseen – lopputuloksena on niin käytännöllinen kenkä kuin vain on kenkien osalta mahdollista.

Monet Skechers lenkkarit tarjoavat jo valmiiksi tuttuja ominaisuuksia ja teknologioita parhaan mahdollisen käyttökokemuksen saavuttamiseksi. Skechersin Slip-ins-teknologia yhdistyykin moniin muihin suosittuihin teknologioihin, kuten Max Cushioning, Arch Fit, GO WALK jne. Voit siis odottaa kengiltäsi korkean tason mukavuutta, uusinta muotoilua ja luovaa teknologiaa, kaikki yhdistettynä yhteen kenkään.

Mitä eroa on Slip-oneilla ja Slip-Insillä?

Skechersin mallistossa on tarjolla sekä Slip-ons- että Slip-ins-kenkiä, joten aluksi voi olla vaikea hahmottaa eroja näiden kahden samantyyppisen kenkämallin välillä. Alla on kerrottu tarkemmin mallien tärkeimmistä eroista.

Slip-Insin avulla voit pukea kengät helposti ja kätevästi jalkaan ilman käsiäsi. Tämä on mahdollista, koska Slip-ins-mallissa on tukeva kantapää. Kyseessä on täydellinen design niille, joilla on kädet täynnä tai vaikeuksia kumartua – tässä on kengät, joihin on helppo vain sujauttaa jalat sisään.

Toisin kuin Slip-in-kengissä, Slip-Ons-kengissä ei ole samaa kiinteää kantapäätä, ja usein tarvitaan käsi tai kenkälusikka avuksi, jotta jalka pääsee asettumaan kengän sisään ja jotta kantapää ei loksahda, kun asetat kengän jalkaan. Slip-onit ovat erittäin mukavat ja tarjoavat korkean mukavuustason koko päiväksi – kyseessä on suosittu kenkä, jota on myös vaivatonta käyttää normaalissa arjessa. 

Ultimaattinen kombinaatio

Slip-Ins-teknologian ansiosta saat ainutlaatuisen kengän, joka on varustettu myös Comfort Pillar -teknologialla: se vaimentaa iskuja ja tarjoaa tukevan ja mukavan kokemuksen jokaisella askeleella. Pohjaan sisäänrakennettu Comfort Pillar -teknologia reagoi jokaiseen askeleeseen, joten Slip-ins- ja Comfort Pillar -teknologioiden yhdistelmä on täydellinen mukavan ja käytännöllisen kengän luomiseksi.

Handsfree-design helpottaa elämää

Slip-Ins-teknologian ansiosta kantapään muotoilu on kiinteä ja saat pehmusteen, joka mukautuu kantapään ja akillesjänteen luonnolliseen kaarevuuteen. Näin ollen kengät tarjoavat aina jaloillesi erinomaista tukea, vakautta ja mukavuutta. Kenkä on suunniteltu istumaan tiiviisti jalan ympärille, joten ne on helppo pukea jalkaan ja käyttää arjen liikkumiseen.

Jotta kenkä olisi mahdollisimman käytännöllinen, se voidaan myös pestä pesukoneessa silloin, kun kengät tarvitsevat kevyen puhdistuksen. Aseta käytännölliset Slip-Init vain pyykkipussiin ja pese koneessa enintään 30 asteessa.

Tämän handsfree-mallin avulla toivomme, että kenkien pukeminen ja päivittäinen käyttö on sinulle mahdollisimman helppoa ja kätevää – silloinkin kun sinulla on kädet täynnä muita töitä. 

Odotamme innolla, että pääset kokeilemaan Slip-ins-teknologiaa – olemme melko varmoja, että pidät siitä!

Slip-ins