Our Planet Matters – Yhteistyö, jolla on selkeä päämäärä

Our Planet Matters – Yhteistyö, jolla on selkeä päämäärä
  • Sisällysluettelo

"Our Planet Matters" on yksinkertainen mutta voimakas lause, joka korostaa planeettamme hoitamisen tärkeyttä. Ilmastonmuutoksen, saasteiden ja muiden ympäristöhaasteiden vuoksi on elintärkeää, että tiedostamme toimintamme vaikutukset ja ryhdymme toimiin ympäristövaikutusten minimoimiseksi.

Our Planet Matters -ohjelman avulla pyrimme vähentämään ympäristövaikutuksia ekologisilla tuotteilla miehille, naisille ja lapsille. Tätä varten olemme tehneet yhteistyötä The Nature Conservancy -järjestön kanssa luodaksemme Our Planet Matters -malliston, josta löytyy ympäristöystävällisiä kenkiä koko perheelle.

Ympäristöystävälliset kengät koko perheelle

Skechers' Our Planet Matters -malliston miesten, naisten ja lasten kengissä käytetään kierrätysmateriaaleja ympäristövaikutusten vähentämiseksi. Teemme yhteistyötä The Nature Conservancy -järjestön kanssa ja sitoudumme lahjoittamaan monivuotisesti vähintään 800 000 dollaria auttaaksemme ympäristöjärjestöä saavuttamaan tehtävänsä maailman maiden ja vesien suojelemiseksi.

Lyhyesti sanottuna autat ympäristöä ostaessasi Skechersin kengät Our Planet Matters -mallistosta. Saat samalla Skechersin kengät, jotka ovat mukavat ja hyvät jalassa. Ne myös auttavat pienentämään hiilijalanjälkeäsi ja tekemään ilmastoystävällisemmän valinnan.

 

Tekomme vaikuttavat

Voimme auttaa suojelemaan planeettaamme monin tavoin. Voimme vähentää kertakäyttömuovien käyttöä, kierrättää ja kompostoida jätteemme, säästää vettä ja energiaa sekä tukea ympäristöystävällisiä maatalous- ja kalastuskäytäntöjä. Lisäksi voimme vähentää hiilidioksidipäästöjä käyttämällä julkista liikennettä, pyöräilemällä tai kävelemällä autoilun sijaan sekä tukemalla yrityksiä, jotka pitävät ympäristöystävällisiä ratkaisuja ensisijaisena.

Pienillä muutoksilla voi olla suuri merkitys maapallon kuormituksen vähentämisessä, ja yhteistyötä tekemällä voimme luoda terveemmän ja kestävämmän maailman. Meidän vastuullamme on varmistaa, että käytämme resursseja vastuullisesti, jotta myös tulevat sukupolvet voivat hyötyä niistä.


"Maailmanlaajuisena lifestyle-brändinä meillä on loistava tilaisuus rohkaista kaikenikäisiä kuluttajia lisäämään ympäristötietoisuutta arjessaan." - Michael Greenberg (Skechersin toimitusjohtaja)

 

Vähennä hiilijalanjälkeäsi Skechersillä: Our Planet Matters

Me Skechersillä pyrimme luomaan innovatiivisia ratkaisuja, jotka minimoivat ympäristövaikutukset. Our Planet Matters -malliston kengät on valmistettu kierrätettävistä ja ympäristöystävällisistä materiaaleista, jotka ovat tärkeä askel kohti ympäristövaikutusten vähentämistä ja planeettamme suojelemista.

Our Planet Matters -mallistossa on käytetty kierrätettyä puuvillaa, polyesteriä, kumia, EVA- ja TPU- materiaalia, sekä pestäviä teknologioita ja kestävää muotoilua, mikä pidentää tuotteiden käyttöikää. Käytämme näitä materiaaleja malliston jokaisessa tuotteessa, eli jokainen malli on suunniteltu ympäristötietoisesti. Tutustu Our Planet Matters -malliston tyylikkäisiin malleihin ja auta pienentämään hiilijalanjälkeäsi ja ympäristövaikutuksiasi.

Ole hyvä jaloillesi. Ole hyvä maailmalle.

Yksi kierrätettävien ja ympäristöystävällisen materiaalien eduista on, että ne voivat vähentää jätteen ja saasteiden määrää. Kierrätettävien materiaalien käyttäminen vähentää uusien materiaalien luomisen tarvetta, mikä voi vähentää jätteiden määrää sekä ilman ja veden saastumista. Ympäristöystävälliset materiaalit voivat myös olla kulutusta paremmin kestäviä, mikä pidentää kenkien käyttöikää.

Kierrätettävistä ja ympäristöystävällisistä materiaaleista valmistettujen kenkien valitseminen on pieni mutta tärkeä teko, joka auttaa vähentämään ympäristövaikutuksia ja suojelemaan planeettaamme. Skechersin asiakkaana voit vaikuttaa asiaan valitsemalla ympäristöystävällisiä tuotteita Our Planet Matters -mallistosta ja huolehtimalla kengistäsi, jotta ne kestävät pidempään.

Hyvä mukavuus ja käytännöllinen muotoilu

Kuten kaikki Skechersin kengät, myös Our Planet Matters -malliston tuotteet on varustettu maksimaalisella mukavuudella. Mallistosta löytyy muun muassa suositut Max Cushioning -kengät – kävele iskuja vaimentavissa lenkkareissa hyvällä omallatunnolla.

Jos etsit tyylikkäitä kenkiä juhlavaan tilaisuuteen, Our Planet Matters -mallistosta löytyy kauniit Cleo-ballerinat, joiden neulos on valmistettu 75-prosenttisesti kierrätetystä polyesteristä. Ne ovat hengittävät, kestävät ja superhienot ballerinat, jotka sopivat todella hyvin yhteen ihanan kesämekon tai farkkujen kanssa.

Our Planet Matters -mallistossa on myös BOBS-kenkiä. Olemme siis yhdistäneet kaksi upeaa mallistoa – entistäkin parempi valinta maapallon kannalta. Ostamalla BOBS-malliston tuotteita autat apua tarvitsevia lapsia ja tuet samalla eläinten hyvinvointia. Jokaisesta myydystä BOBS-kenkäparista lahjoitetaan Skechers-kengät apua tarvitsevalle lapselle ja osa myynnistä menee rokotteiden kehittämiseen kodittomille koirille ja kissoille.

Tutustu laajaan BOBS-tuotteiden valikoimaan naisille ja miehille.

 

Etsinnässä uudet lasten kengät? Katso Our Planet Matters -malliston GO RUN -tuotteet lapsille. Näissä kengissä lapsi voi leikkiä turvallisesti ympäristöystävällisissä ja kestävissä kengissä.

100 % vegaanisista materiaaleista valmistetut kengät

Our Planet Matters -mallistossa emme tingi muotoilusta tai mukavuudesta. Saat edelleen Skechersin upean mukavuuden sekä kätevän, modernin ja ainutlaatuisen muotoilun. Löydät mallistosta kengät kaikkiin tilaisuuksiin sekä naisille että lapsille. Valikoimamme laajenee jatkuvasti, joten pidä silmällä koko perheen uutuuksia.

Skechers kehittää jatkuvasti uusia teknologioita ja pyrkii olemaan innovatiivinen monilla alueilla. Myös monet muiden mallistojemme tuotteet on valmistettu 100 % vegaanisista materiaaleista – liimaa myöten. Tutustu laajaan valikoimaamme ja moniin ympäristöystävällisiin tuotteisiin naisille, miehille ja lapsille – valmistettu 100 % vegaanisista materiaaleista.

 

Odotamme innolla, että voimme yhdessä parantaa maailmaa ja pienentää hiilijalanjälkeä. Our Planet Matters. Ole hyvä jaloillesi. Ole hyvä maailmalle.